Life

Nicoleta Voicu a ajuns într-un punct critic al vieții sale: „Nu știu dacă pot să mai dau înapoi”

Nicoleta Voicu s-a gândit de multe ori că și-a ales prost meseria, ba chiar a fost pe punctul de a renunța la muzică din cauza oamenilor pe care i-a cunoscut.
14.07.2022 | 17:18
Nicoleta Voicu a ajuns intrun punct critic al vietii sale Nu stiu daca pot sa mai dau inapoi
Nicoleta Voicu, interpretă de muzică populară. Foto: Prima TV
ADVERTISEMENT

Nicoleta Voicu regretă cariera pe care și-a ales-o, însă spune că nu mai are încotro s-o apuce acum. Interpreta de muzică folclorică a recunoscut pentru prima oară că sunt momente în care crede că nu ar fi trebuit să se apuce de muzică.

Nicoleta Voicu, dezamăgită de oameni

Folclorista a vorbit despre cumpenele vieții sale, mai ales ca artistă, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. Vedeta a spus că oamenii care își imaginează că a fi cântăreț e floare la ureche se înșală amarnic.

ADVERTISEMENT

Ea s-a lovit de câteva obstacole despre care încă n-a apucat să povestească, clipe dificile peste care nu toată lumea ar fi putut trece cu ușurință.

În această lume a muzicanților, mulți artiști se lovesc de uși închise. Chiar ea a avut de pătimit din cauza piedicilor pe care le-au pus alții în calea ei.

ADVERTISEMENT

Unele dintre situațiile complicate cu care s-a confruntat au avut repercusiuni nu doar din punct de vedere artistic. Fosta parteneră a lui Gheorghe Turda a declarat că a întâlnit persoane care au profitat de naivitatea, bunătatea, sensibilitatea ei.

„Mulți oameni din sensibilitatea mea și-au dezvoltat arta manipulării”, a declarat Nicoleta Voicu la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Cântăreața s-a gândit să renunțe la muzică

Artista a mărturisit că au fost multe momente în care a zis că ar fi bine să se apuce de o altă meserie, dar și-a dat seama că după 20 de ani de cântat i-ar fi greu să facă altceva.

„Sunt momente în care n-aș mai alege profesia asta. Au fost uși închise, uși deschise. E un drum foarte anevoios. Am ajuns în punctul în care nu știu dacă pot să mai dau înapoi.

ADVERTISEMENT

Nu mi-ar fi rușine să spăl o scară de bloc, dar nu e atât de simplu. Ruptura asta, după 20 de ani, nu e chiar la îndemâna oricui”, a completat interpreta de muzică tradițională în emisiunea lui Cristi Brancu.

 

ADVERTISEMENT