Life

Nicoleta Voicu, dezvăluiri despre Gheorghe Turda: “E un capitol încheiat până la sfârșitul zilelor mele”

Nicoleta Voicu a făcut dezvăluiri despre Gheorghe Turda, de care s-a despărțit în 2019. Interpreta de muzică populară a spus în ce relații au rămas cei doi.
02.02.2022 | 23:17
Nicoleta Voicu dezvaluiri despre Gheorghe Turda E un capitol incheiat pana la sfarsitul zilelor mele
Nicoleta Voicu, dezvăluiri despre Gheorghe Turda. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicoleta Voicu a împlinit 50 de ani pe 1 februarie și a făcut declarații despre cum și-a petrecut ziua de naștere, dar și despre fostul ei partener, Gheorghe Turda.

Interpreta de muzică populară a dezvăluit că fostul iubit nu a sunat-o pentru a-i ura “la mulți ani”. Solista a vorbit despre relația care există acum între cei doi.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a mai spus că se simte fericită și împlinită la 50 de ani și se înțelege bine cu copilul și părinții ei.

Nicoleta Voicu, despre relația cu Gheorghe Turda

În cadrul unui interviu, Nicoleta Voicu a fost întrebată dacă Gheorghe Turda a contactat-o pentru a-i face o urare cu ocazia zilei de naștere.

ADVERTISEMENT

Artista a spus că nu și a ținut să clarifice care este relația dintre ea și fostul iubit. Interpreta spune că acest capitol este încheiat pentru ea și așa ar vrea să rămână toată viața.

Nicoleta Voicu nu mai ține legătura cu Gheorghe Turda după despărțire și nici nu își dorește acest lucru.

ADVERTISEMENT

“Sunt capitole în viață pe care le-am încheiat o dată pentru totdeauna, iar acest capitol îmi este încheiat până la sfârșitul zilelor mele. Sunt persoane cu care vrei să păstrezi o relație, atunci când se închide o situație și persoane cu care nu!

Iar el face parte din categoria persoanelor cu care nu vreau să mai am ceva, să am vreun fel de relație. E un capitol încheiat până la sfârșitul zilelor mele. Sunt fericită, sunt bine.

ADVERTISEMENT

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă. Nu știu dacă am avut vreo aniversare nefericită…. Sau poate acum sunt așa fericită că nu îmi amintesc…

Dacă iau faptul că m-am născut în brațele lui Dumnezeu, chiar dacă a fost un abandon, uite că e partea plină a vieții!”, a declarat Nicoleta Voicu pentru click.ro.

Solista a mai spus că aniversarea de 50 de ani este cea mai frumoasă din viața ei. Este fericită pentru că a realizat foarte multe lucruri, dar și pentru că are o relație bună cu cei dragi.

“Aniversarea de 50 de ani este cea mai frumoasă aniversare din viața mea. Este jumătate dintr-un întreg, acela de 100 și am înțelepciunea de a privi partea plină a paharului.

Am realizat foarte multe lucruri. Cu copilul meu sunt în relații bune, cu părinții…”, a mai spus cântăreața.

Nicoleta Voicu, secretul care o face să arate mai tânără

Deși tocmai a împlinit 50 de ani, Nicoleta Voicu nu-și arată deloc vârsta. Interpreta de muzică populară consideră că pacea din sufletul ei o ajută să se mențină tânără.

“Iar faptul că, poate, nu-mi arăt vârsta o datorez unei stări de pace din sufletul meu. Eu, chiar dacă mă cert cu cineva, nu sunt genul să port ranchiună.

Eu spun un singur lucru, când cineva chiar nu-mi dă pace, «Dă-i, Doamne, griji persoanei respective, așa încât să uite de grija mea». E singura mea rugăciune. Și să știi că funcționează!”, a mai spus fosta iubită a lui Gheorghe Turda.

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au avut o relație în urmă cu câțiva ani, dar s-au despărțit cu mare scandal în 2019.

ADVERTISEMENT