Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Nicolo Napoli, antrenor la CS Universitatea Craiova? Dezvăluirea lui Mititelu: „Semnase contractul”. Exclusiv

Adrian Mititelu a făcut o dezvăluire incendiară la Fanatik SuperLiga. Nicolo Napoli a fost aproape să fie antrenor la rivala Universitatea Craiova.
13.12.2022 | 15:15
Nicolo Napoli antrenor la CS Universitatea Craiova Dezvaluirea lui Mititelu Semnase contractul Exclusiv
Nicolo Napoli, antrenor la CS Universitatea Craiova? Dezvăluirea lui Mititelu: „Semnase contractul”. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit la cea mai nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA și a anunțat transferuri în iarnă la FC U Craiova 1948. Patronul e în extaz după ce oltenii au legat două victorii la rând în SuperLiga și se apropie de zona play-off-ului. Nicolo Napoli este din nou cheia succesului, un antrenor care a fost aproape să ajungă la rivala din oraș.

Nicolo Napoli, aproape să o antreneze pe rivala de moarte a lui Adrian Mititelu

Italianul antrenează pentru a noua oară la clubul lui Adrian Mititelu, care a dezvăluit culisele negocierilor dintre italian și Universitatea Craiova, rivala lui FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Totodată, patronul lui FC U nu crede că Mirel Rădoi îi va antrena vreodată echipa.

„Eu am o relație bună cu Rădoi și îl simpatizez. Dar el tot vorbea de club de tradiție. El a intrat în demagogie. El vorbea de club de tradiție pe la conferințe. Suntem amici, discutăm, dar nu poate să fie antrenor aici.

Vin ăștia de la Sud și ați văzut cum se comportă. Ai cum să aduci pe cineva de la clonați? Suporterii lor ar agrea pe unul de la noi? Nu bag mâna în foc pentru Napoli, dar sigur ăia de la Nord ar boicota.

ADVERTISEMENT

Știu că în 2014 când s-a ales praful de noi de ne-am retras că nu mai aveam bani nici să trecem strada, nici de motorină, pentru că blocase Rotaru totul, altceva n-avea de făcut decât să mă vadă mort, dar lumea a uitat.

Oamenii să-și aducă aminte ca a blocat o familie să nu facă un leu în Craiova, timp de șapte ani să nu fie concurat. Dar uite că roata se întoarce. De ce i-a fost frică n-a scăpat.

ADVERTISEMENT

Și am înțeles că era un contract semnat. Se pare că ar fi adevărat, dar au intervenit suporterii de la Peluza Nord și a căzut afacerea.

A fost o chestiune mai la cald, dar nu cred nici că Napoli s-ar duce pentru că e simpatizat de suporterii noștri și nu cred că ar mai face vreodată acest pas”, a declarat Adrian Mititelu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli (60 de ani) are un total de 84 de meciuri în România, perioadă în care a înregistrat 84 de victorii, 66 de remize și 78 de eșecuri. Pe lângă FC U Craiova 1948, italianul a mai antrenat la FC Brașov, Astra Giurgiu, Turnu Severin și Poli Iași.

ADVERTISEMENT