Sport

Nicolo Napoli, calm după CFR Cluj – FC U Craiova 1-0: „Arbitrul nu a făcut un meci bun! Eu sunt un om liniștit”

Nicolo Napoli a fost calm după înfrângerea suferită de FC U Craiova în barajul de cupe europene cu CFR Cluj, scor 0-1.
02.06.2023 | 00:15
Nicolo Napoli calm dupa CFR Cluj  FC U Craiova 10 Arbitrul nu a facut un meci bun Eu sunt un om linistit
Nicolo Napoli, enervat după CFR Cluj - FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor s-a aflat la ultimul meci pe banca tehnică a echipei, însă și-ar fi dorit să îi asigure clubului un loc în preliminariile Conference League și dă vina pe Istvan Kovacs pentru felul în care a decurs partida.

Nicolo Napoli, calm după CFR Cluj – FC U Craiova

Nicolo Napoli a fost calm după înfrângerea suferită de FC U Craiova în duelul cu CFR Cluj, spunând că Istvan Kovacs nu a făcut un meci bun: În vestiar, băieții sunt supărați toți.

ADVERTISEMENT

Arbitrul nu a făcut un meci foarte bun. A dat un roșu la Bauza, unul pe bancă, unul pentru Săceanu. Bauza nu a făcut nimic și a luat roșu. Nu se poate face așa!

Ăsta a fost ultimul meu meci la Craiova. Felicit băieții pentru atitudinea din această partidă. Vedem ce se întâmplă de acum. Eu sunt un om liniștit, calm”.

ADVERTISEMENT

„Domnul Mititelu știe ce are de făcut pentru anul viitor!”

Îi felicit pe suporteri că au fost alături de noi și pe patron că ne-a adus până aici, chiar dacă nu ne-am calificat. Domnul Mititelu știe ce are de făcut pentru anul viitor”, a continuat Nicolo Napoli.

Mult mai nervos a fost George Ganea, care l-a criticat pe Istvan Kovacs: „Azi trebuia să câștige o echipă, nu e nimic de ascuns. Îi atingeam, fault! Pe noi ne atingea, nu ne dădea nimic!

ADVERTISEMENT

E greu să te bați cu CFR când alți oameni doresc să meargă ei în cupele europene și noi nu. Azi trebuia să câștige doar o echipă, asta era CFR”.

„Dacă stăm să analizăm situația și ne gândim că e doar al doilea an de Liga 1, putem spune că a fost un sezon ok. Dar știți ce ambiții au oamenii de aici, suntem foarte supărați.

ADVERTISEMENT

Ăsta este fotbalul, dar nu ai cum să oprești faza atunci când scăpasem singur spre poartă, mai ales că s-a dictat fault pentru noi, se putea lăsa avantaj”, a mai spus George Ganea.

ADVERTISEMENT