News

Nicușor Dan, filmat în timp ce traversează strada neregulamentar cu fetița în brațe. Reacţia primarului: ”Am deranjat grupuri de interese”. Update

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a reacționat după ce a fost filmat în timp ce traversează strada neregulamentar cu fetița în brațe. Sindicatul Europol a spus că edilul și-a pus în pericol copilul.
08.06.2022 | 14:17
Nicusor Dan filmat in timp ce traverseaza strada neregulamentar cu fetita in brate Reactia primarului Am deranjat grupuri de interese Update
Sindicatul Europol postează imagini cu Nicuşor Dan care trece strada prin loc nepermis cu fetița. Sursa foto: colaj Fanatik / capturi Sindicatul Europol
ADVERTISEMENT
08-06-2022
11:20

Ce spune Nicușor Dan după ce a fost filmat în timp ce traversează strada neregulamentar cu fetița în brațe

Nicușor Dan spune că gestul lui nu este unul scuzabil, dar că s-a asigurat anterior traversării neregulamentare. Primarul general a ținut să puncteze că a deranjat ”anumite grupuri de interese”.

”Zilele trecute am făcut o greşeală, traversând strada printr-un loc nepermis, cu fetiţa în braţe. Chiar dacă m-am asigurat, gestul nu e scuzabil.  Totuşi, faptul că există oameni care mă filmează în viaţă privată şi că un sindicat al poliţiştilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea cu mine înseamnă că am deranjat anumite grupuri de interese”, a reacționat Nicuşor Dan, pe facebook.

Nu doar cetățenii obișnuiți încalcă regulile elementare de circulație, ci și cei cu funcții de decizie. Edilul Capitalei a intrat în hora românilor care driblează prevederile legilor rutiere.

Sindicatul Europol postează imagini cu Nicuşor Dan care trece strada prin loc nepermis cu fetița: ”Își pune în pericol copilul”

Sindicatul Europol a publicat marți, pe Facebook, o filmare care îl arată pe primarul general al Bucureștiului Nicușor Dan trecând strada prin loc nepermis, cu fetița sa în brațe.

ADVERTISEMENT

În imaginile apărute pe site-ul de socializare se vede cum primarul Capitalei vorbește la telefon şi îşi ţine fetiţa de mână.

La un moment dat, se oprește la marginea trotuarului, își ia fetița în brațe și traversează strada printre mașini. Acesta apare alergând cu fata în brațe.

ADVERTISEMENT

Sindicaliștii spun în mesajul din online că primarul dă un exemplu negativ copilului, încurajând încălcarea legii. Iată postarea Europol:

”Dan trece strada întotdeauna pe la trecerea de pietoni.

Nicușor trece strada prin loc nepermis.

Dan își protejează copilul.

Nicușor își pune în pericol copilul traversând printre mașini.

Dan își învață copilul să respecte regulile.

Nicușor dă un exemplu prost copilului, învățându-l să încalce legea.

Fii ca Dan, nu face ca Nicușor!”, se arată în mesajul Sindicatului Europol.

Nicușor Dan, alte momente în care a fost acuzat de comportament inadecvat

Nu e prima oară când Nicușor Dan apare în ipostaze cel puțin controversate cu copilul său.

În ianuarie 2017, pe atunci lider al USR, Nicuşor Dan a participat la protestul din Piaţa Universităţii organizat contra fostului Guvern PSD.

ADVERTISEMENT

În mod surprinzător, acesta şi-a adus şi bebeluşul de doar 6 luni, chiar dacă afară termometrul indica temperaturi foarte scăzute.

Cu micuțul învelit într-o păturică, actualul primar general a mers și în marş spre Guvern. Întrebat de jurnaliști de ce a venit cu copilul la proteste, acesta a spus că pentru a învăța:

ADVERTISEMENT

”Am fost cu ea la Roşia Montană, am fost la tribunal, îi creez amintiri”, a spus Nicușor Dan în urmă cu 5 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: