News

Nicușor Dan, provocat la dezbatere de Cătălin Cîrstoiu. Edilul general era într-o discuție live cu primarii de la Sectoarele 1,2 și 6

Candidatul PSD-PNL la Primări Capitalei i-a lansat pe Facebook o provocare la dezbatere lui Nicușor Dan. Edilul participa la o dezbatere live lături de trei primari de sector
10.04.2024 | 23:03
Nicusor Dan provocat la dezbatere de Catalin Cirstoiu Edilul general era intro discutie live cu primarii de la Sectoarele 12 si 6
Cătălin Cîrstoiu l- provocat pe Nicușor Dan la dezbatere Sursa foto: Facebook / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După schimbul de înțepături început marți seară de Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la PMB îl provoacă pe Nicuşor Dan la o dezbatere unu la unu.

Nicușor Dan, provocat la dezbatere de Cătălin Cîrstoiu

Cătălin Cîrstoiu, l-a invitat pe actualul edil general Nicuşor Dan la o dezbatere prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook a medicului-candidat.

ADVERTISEMENT

”Înțeleg că dl Nicușor Dan este curios în legătură cu proiectele mele despre București. Haideți la o dezbatere 1-1, domnule Nicușor, să discutăm despre București, de ce vă ascundeți? Haideți, curaj!”, a scris Cătălin Cîrstoiu, miercuri pe Facebook.

USR Bucureşti a reacționat imediat și a comentat pe pagina lui Cîrstoiu, chiar la postarea despre Nicuşor Dan, scriind că edilul nu se ascunde, ci chiar în acel moment participa la un podcast, alături de trei dintre primarii de sector, atașând și linkul către transmisiunea în direct.

ADVERTISEMENT

Patru din cei șapte primari din București și-au anunțat prezența la dezbaterea organizată miercuri, 10 aprilie, de influencerul Micutzu, live, la podcastul său de pe Youtube.

Este vorba despre Nicușor Dan, Clotilde Armand, Ciprian Ciucu și Radu Mihaiu. Potrivit echipei podcastului, ceilalți trei primari – Cristian Popescu Piedone, Daniel Băluță și Robert Negoiță – nu au dat curs invitației.

ADVERTISEMENT

”MCN Podcast”, podcastul lui Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu, are 444.000 de abonați. Este una dintre cele mai urmărite emisiuni românești pe Youtube.

Provocarea lui Cătălin Cîrstoiu a venit după ce Nicușor Dan i-a transmis medicului să renunțe la metafore și ”deocamdată să vedem proiectele pentru Bucureşti”, în contextul în care candidatul PSD-PNL a spus că edilul general are „diagnostice multiple ale unei singure patologii – lenea”.

ADVERTISEMENT

”Dacă acum două săptămâni credeam că are un singur diagnostic cu multiple patologii, Nicuşor Dan, azi, aflu că de fapt sunt diagnostice multiple ale unei singure patologii: lenea. Asta e în Primăria Capitalei”, a declarat marți Cătălin Cîrstoiu.

ADVERTISEMENT