News

Contre Nicușor Dan-Cătălin Cîrstoiu. “Are diagnostice multiple pentru o singură patologie: lenea / Concursul de metafore mai târziu. Să vedem proiecte pentru Bucureşti”

Primarul general a reacționat după ce candidatul PSD-PNL l-a "diagnosticat cu lene". "Să vedem proiecte pentru Bucureşti", a replicat Nicușor Dan
10.04.2024 | 16:18
Contre Nicusor DanCatalin Cirstoiu Are diagnostice multiple pentru o singura patologie lenea  Concursul de metafore mai tarziu Sa vedem proiecte pentru Bucuresti
Cătălin Cîrstoiu și Nicușor Dan au făcut schimb de înțepături Sursa foto: hepta / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Cîrstoiu nu ratează nicio ocazie de a-l critica pe Nicușor Dan. Marți, la conferința de alegeri a conducerii PSD București, candidatul PSD-PNL Primăria Capitalei a declarat că actualul edil suferă de lene.

Contre Nicușor Dan-Cătălin Cîrstoiu

În replică, primarul Bucureștiului îi recomandă contracandidatului său să lase figurile de stil și să prezinte proiecte concrete pentru Capitala pe care vrea să o conducă.

ADVERTISEMENT

“Concursul de metafore mai târziu. Deocamdată să vedem proiecte pentru Bucureşti”, a afirmat Nicuşor Dan, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Marți, Cătălin Cîrstoiu a declarat că Nicuşor Dan are “diagnostice multiple ale unei singure patologii: lenea” şi a adăugat că, în anul 2024, când ar trebui să se vorbească despre smart city, în Bucureşti sunt discutate “lucruri primare”, precum traficul şi apă caldă.

ADVERTISEMENT

“Dacă acum două săptămâni credeam că are un singur diagnostic cu multiple patologii, Nicuşor Dan, azi, aflu că de fapt sunt diagnostice multiple ale unei singure patologii: lenea. Asta e în Primăria Capitalei.

Problema majoră e că pentru lene nu există pastile. Şi atunci va trebui să ne imaginăm noi toate acele tratamente care să modifice ceea ce determină lenea, pentru că, dincolo de orice, oraşul, ca şi corpul uman, are un cap. Acolo e creierul. Creierul e Primăria Generală a Capitalei”, le-a spus el social-democraţilor bucureșteni.

ADVERTISEMENT

Medicul-candidat a mai precizat că, în ultimii patru ani, Bucureştiul “a stat în loc” şi l-a acuzat pe Nicuşor Dan că nu i-a ascultat pe primarii de sector, că nu le-a promovat iniţiativele şi că a “blocat proiecte deja începute” şi care ar fi rezolvat multe probleme.

Un sondaj realizat la comanda Digi24 de AtlasIntel și dat publicității marți, îl dă câştigător al alegerilor pentru Primăria Capitalei pe Nicuşor Dan.

ADVERTISEMENT

Astfel, la întrebarea despre intenţia de vot, 37.1% l-au ales pe Nicuşor Dan, 30% pe Cristian Popescu Piedone şi 17.4% pe Cătălin Cîrstoiu.

ADVERTISEMENT