News

Nicușor Dan, supărat pe Gabriela Firea: ”Un tupeu incredibil”

Primarul Bucureștiului a fost deranjat de faptul că fostul primar s-a lăudat în spațiul public cu stația de epurare de la Glina.
13.03.2024 | 22:56
Nicusor Dan suparat pe Gabriela Firea Un tupeu incredibil
Nicușor Dan, revoltat de declarațiile Gabrielei Firea Sursa foto: hepta / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicușor Dan s-a arătat revoltat de declarațiile senatoarei PSD pe care a acuzat-o de ”un tupeu incredibil”, reamintind că proiectul a fost finalizat cu mari eforturi de actuala administrație.

Nicușor Dan, supărat pe Gabriela Firea

Edilul Capitalei amintește și de faptul că fostul primar a lăsat constructorii neplătiți de luni de zile după ce le-a respins cererile de actualizare a prețurilor.

ADVERTISEMENT

”Cu un tupeu incredibil, fostul primar PSD Firea se laudă cu stația de epurare de la Glina pe care am finalizat-o cu mari eforturi, riscul fiind să dăm înapoi 100 milioane de euro bani europeni.

Nu spune că a lăsat constructorii neplătiți luni de zile, conturile Primăriei fiind blocate.

Nu spune cum le-a respins cererile de actualizare a prețurilor și cum le-a transmis că dacă nu sunt mulțumiți sunt liberi să rezilieze, uitând că le-a luat 4 ani (2013-2017) să facă achiziția publică”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Firea, atac la Nicușor Dan

Declarația care l-a înfuriat pe Nicușor Dan a fost publicată luni de Gabriela Firea pe pagina sa de pe aceeași rețea de socializare. Firea s-a referit la faptul că stația de tratare este nominalizată la un premiu și a felicitat echipa PSD din PMB.

”Stația de epurare Glina este nominalizată la premiul pentru cel mai bun proiect de mediu, de tratare a apelor uzate, din lume! Am deblocat și muncit patru ani pentru acest proiect și a meritat orice efort. După muncă, vine și răsplata!

ADVERTISEMENT

(…)Felicit echipa social-democrată și specialiștii din Primăria Capitalei alături de care am deblocat în 2017 extinderea Stației de Epurare Glina.

Felicit de asemenea, constructorii alături de care am muncit patru ani pentru dezvoltarea celui mai mare proiect de mediu din sud-estul Europei, Aqualia și FCC Construction împreună cu toate celelalte companii care au asigurat asistența tehnică, dirigenția de șantier până la toți producătorii componentelor și materialelor cu ajutorul cărora s-a construit acest proiect”, a scris fostul primar general.

ADVERTISEMENT

Firea nu a rezistat tentației de a-l ataca pe actualul edil pe care l-a acuzat că nu a făcut altceva decât să le umfle buzunarele apropiaților săi.

”Nu vreau să vorbesc despre acțiunile actualului primar general pentru că ne-am convins cu toții de ritmul său.

Amintesc doar că a avut grijă să bage bani în buzunarele fostului angajator al consilierului său personal, actual director în Primăria Capitalei, și al prietenului său de escapade estivale, actual eurodeputat”, a mai scris Gabriela Firea.

ADVERTISEMENT