Fotbal intern

Nicușor Stanciu și viața din Cehia în plină pandemie de Covid 19. „Sunt de două ori mai multe cazuri ca acasă, dar lumea e pe străzi!”

30.03.2020 | 16:01
Nicusor Stanciu si viata din Cehia in plina pandemie de Covid 19 Sunt de doua ori mai multe cazuri ca acasa dar lumea e pe strazi
ADVERTISEMENT

Nicușor Stanciu a vorbit despre efectele pandemiei de coronavirus care a afectat și Cehia, țară în care mijlocașul naționalei evoluează pentru Slavia Praga și este incert în privința viitorului, conform frf.ro.

Nicușor Stanciu și viața din Cehia în plină pandemie de Covid 19

Nicușor Stanciu se află cu familia în Cehia și a mărturisit că respectă toate reglementările pe care le-a primit în privința pandemiei de coronavirus, dar a dezvăluit că mulți cehi refuză să se conformeze și nu se află în autoizolare.

ADVERTISEMENT

„Cred că în acest moment sunt aproape de două ori mai multe cazuri aici decât în România. Dar  oamenii nu stau în izolare, supermarketurile sunt pline de oameni, pe stradă e plin de mașini, oameni care se plimbă!

Eu, în schimb, sunt cu soția mea la Praga și respectăm toate recomandările”, a spus mijlocașul naționalei.

ADVERTISEMENT

„Nu știu unde va duce totul. E foarte greu de spus. Și nouă ne este greu fără antrenamente sau meciuri. Asta era plăcerea noastră și, dintr-o dată, a dispărut.

Eu nu mă pot plânge pentru că știu ca sunt alți oameni care suferă mai mult decât noi. De aceea, îmi doresc să scăpăm cât mai repede de acest virus”, a mai declarat Nicușor Stanciu.

ADVERTISEMENT

„Pentru mulți oameni, nimic nu va mai fi ca înainte”

Nicușor Stanciu consideră că lucrurile nu vor reveni la normal pentru toată lumea, iar multe persoane vor fi afectate de coronavirus, dar nu din punct de vedere medical, ci financiar:

„Pentru mine normalitatea ar însemna să pot merge zi de zi la antrenament, să vină finalul de săptămână și să mă bucur alături de colegi și suporteri de meciuri. Dar, pentru mulți oameni, sunt sigur că nimic nu va mai fi ca înainte.

ADVERTISEMENT

Pentru mine ar însemna să pot merge zi de zi la antrenament, să vină finalul de săptămână și să mă bucur alături de colegi și suporteri de meciuri. Dar, pentru mulți oameni, sunt sigur că nimic nu va mai fi ca înainte”, a mai spus Nicușor Stanciu.

„Absolut tot îmi lipsește! Ar fi ideal să se descopere cât mai curând un vaccin și toate aceste nenorociri din lume să se sfârșească”, a încheiat mijlocașul naționalei.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Nicușor Stanciu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Opinia medicului Cătălin Cîrstoiu, în cazul Florin Piersic. Procedura recomandată într-o astfel de...
Opinia medicului Cătălin Cîrstoiu, în cazul Florin Piersic. Procedura recomandată într-o astfel de situație
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete