Life

Nidia, fiica lui Horia Moculescu, destăinuiri sfâșietoare. Cine a vrut să îl omoare pe compozitor: „Tremuram de frică”

Nidia, fiica lui Horia Moculescu, a făcut o serie de destăinuiri despre familia ei, intens mediatizată de-a lungul anilor. Cine a atentat la viața compozitorului?
27.06.2023 | 15:38
Nidia fiica lui Horia Moculescu destainuiri sfasietoare Cine a vrut sa il omoare pe compozitor Tremuram de frica
Nidia, fiica lui Horia Moculescu, dezvăluiri tulburătoare. Foto: Kanal D2/ click.ro/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Nidia, fiica lui Horia Moculescu, a făcut dezvăluiri dramatice despre necazurile care s-au abătut de-a lungul anilor asupra familiei sale. Tânăra care aspiră la o carieră muzicală a vorbit despre relația dificilă cu mama ei, Mariana, dar și cum unul din foștii ei parteneri era cât pe ce să îl omoare pe tatăl său.

Fiica lui Horia Moculescu, dezvăluiri tulburătoare despre ce a îndurat în copilărie lângă părinți: „Era să îi taie piciorul lui taică-meu”

Fiica lui Horia Moculescu a fost invitată în emisiunea „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță la Kanal D2. Tânăra a dat tot din casă, mărturisind că viața ei nu a fost deloc ușoară. În mare parte, multe din suferințele pe care le-a avut le-a pus pe cârca mamei sale, Mariana Moculescu.

ADVERTISEMENT

Una din cele mai cumplite întâmplări prin care a trecut Nidia a fost în perioada când era doar o copilă, iar părinții ei, separați, o împărțeau. „Aveam voie să rămân la tatăl meu trei zile, weekend-ul. Mama trăia cu un… domn. Și când tata ne-a lăsat la acel domn, acel domn a venit și era să îi taie piciorul lui taică-meu cu un topor. A spart parbrizul. Tot ce îmi amintesc e că eram la Poliție, lângă o sobă și tremuram de frică”, este confesiunea dramatică făcută de Nidia Moculescu în emisiunea de la Kanal D2.

Mihai Ghiță a vrut să știe apoi de la fiica lui Horia Moculescu de la ce porneau discuțiile și scandalurile între compozitor și fosta soție, Mariana.

ADVERTISEMENT

Nidia Moculescu nu o mai judecă pe mama ei, Mariana: „Era geloasă”

Acesta a pus în discuție dacă s-a făcut vreodată abuz de alcool sau dacă existau niște neajunsuri atât de mari încât să se ajungă la ura viscerală pe care cu toții am văzut-o în conflictele purtate de cele două vedete, chiar în spațiul public.

„N-a fost o greutate financiară. Au fost perioade mai grele, dar nu a fost ăsta motivul pentru care nu s-au înțeles.

ADVERTISEMENT

Mama începea de obicei. Femeile au gura mare. Eram mică, era geloasă. Eu n-am un copil, nu știu să spun cum e și cum aș fi reacționat la 22 de ani. Dar acum, da. Acum e mama”, a adăugat Nidia, spunând că are o relație mai bună cu mama ei azi.

Fiica lui Horia Moculescu a mai spus că s-a bucurat când părinții ei s-au despărțit, căci amândoi împreună formau o „bombă nucleară”.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Horia Moculescu a trăit un calvar după ce s-a mutat cu mama ei: „A urmat ceva și mai rău”

După separarea părinților ei, Nidia s-a mutat cu chirie, împreună cu mama ei, Mariana. Viața ei nu a devenit mai liniștită, așa cum s-ar fi așteptat. Fiica lui Horia Moculescu spune că atunci a urmat ceva și mai rău pentru ea, după ce a asistat la nenumărate scandaluri în casă, înainte ca progenitorii ei să se despartă.

„A urmat ceva și mai rău. În momentul în care ai nervi, ani la rând, și să-ți placă să te cerți… Mă certa pe mine. N-au fost numai momente urâte, n-au fost numai bătăi. Sigur, ele erau prezente în fiecare zi. Nu pot s-o judec. A avut și momente bune. Fiind foarte tânără, cred că nu și-a dat seama ce făcea”, a mai explicat Nidia, fiica lui Horia Moculescu.

„Frica din copilărie o să fie mereu cu mine”, a adăugat fata celebrului compozitor.

 

ADVERTISEMENT