Sport

Nike, clip de excepţie cu Simona Halep! Scrisoarea emoţionantă a unui fan pentru Simo: “Mulţumesc că mi-ai arătat că mărimea nu contează”. VIDEO

27.08.2019 | 19:53
Nike clip de exceptie cu Simona Halep Scrisoarea emotionanta a unui fan pentru Simo Multumesc ca miai aratat ca marimea nu conteaza VIDEO

Simona Halep debutează la US Open 2019 împotriva lui Nicole Gibbs, din SUA. Campioana noastră este una dintre favoritele principale la marele trofeu după ce a câştigat în acest an la Wimbledon. Simona este protagonista unui clip de excepţie al sponsorului tehnic, Nike. 

Nike, clip de excepţie cu Simona Halep: “Mi s-a spus că joc ca tine”

Clipul prezintă povestea unei fetiţe din Brooklyn, pe nume Katherine, care o are ca model pe Simona Halep. Fetiţa în vârstă de 14 ani care practică tenisului i-a trimis româncei o scrisoare în care îi mulţumeşte pentru faptul că este o inspiraţie şi un model zi de zi:

“Dragă Simona Halep, prima dată când te-am văzut la TV am rămas uluită. Era această fată, cu o putere extraordinară în ciuda dimensiunilor, învingând cele mai bune jucătoare de tenis din lume şi dominând. Acel meci mi-a arătat exact cine eşti şi cum vreau să fiu ca jucătoare de tenis.

La 14 ani, deşi sunt mică de înălţime, am intrat pe teren cu fete mai înalte care sunt puternice, dar nu mai puternice ca mine, deoarece, cumva, lovesc tare. Mi s-a spus că joc ca tine, eşti calmă, energică, puternică şi capabilă şi o învingătoare pură şi asta ţintesc în viaţă.

Şi cum devin propria mea persoană, urmându-mi destinul, când oamenii îmi spun că joc ca şi Simona Halep, este cel mai mare compliment pe care l-am primit. Mulţumesc că mi-ai arătat că mărimea nu contează, doar cât de tare joci. Fanul tău din Brooklyn, Katherine”.

VEZI VIDEO: 

Simona Halep a câştigat două turnee de Grand Slam în carieră: Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019. Campioana noastră ţinteşte un succes şi la US Open, acolo unde a ajuns cel mai departe în faza semifinalelor, în anul 2015.

Nike, clip de excepţie cu Simona Halep! Scrisoarea emoţionantă a unui fan pentru Simo Mulţumesc că mi-ai arătat că mărimea nu contează. VIDEO

Românca este în acest moment pe locul 4, însă nu mai are puncte de apărat până la finalul anului şi dacă rezultatele vor fi bune, poate să încheie anul pe primul loc.