Life

Nikita, agresată fizic de un grup de bărbați în Centrul Vechi din București: ”Acum aștept să mă duc la INML”

Nikita, victima unei bătăi serioase în Centrul Vechi din Capitală. A fost atacată de un grup de bărbați fără niciun motiv.
16.01.2024 | 11:20
Nikita agresata fizic de un grup de barbati in Centrul Vechi din Bucuresti Acum astept sa ma duc la INML
Nikita, victima unei bătăi serioase în Centrul Vechi din Capitală. A fost atacată de un grup de bărbați fără niciun motiv. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Nikita, agresată fizic de un grup de bărbați în Centrul Vechi din București. Incidentul s-a produs în cursul serii de luni, 15 ianuarie 2024, iar acum așteaptă să se ducă la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici.

Nikita, victima unei bătăi serioase în Centrul Vechi din Capitală. A fost atacată de un grup de bărbați fără niciun motiv

Nikita a declarat că a fost victima unei bătăi serioase în Centrul Vechi din Capitală, în timp ce se afla în prezența unui prieten din Franța, Alexandru Tudor. Artistul a venit în țară să o ajute în cariera artistică. A fost atacată de un grup de bărbați fără niciun motiv.

ADVERTISEMENT

Vedeta se plimba nestingherită când niște persoane au intrat intenționat în ea. Agresorii nu s-au oprit aici și au început să o atace cu pumnii și cu picioare în cap, la nivelul feței, în spate și în burtă până au pus-o la pământ.

Amicul i-a sărit în ajutor, dorind să calmeze situația care a degenerat, însă nu a reușit. Din păcate, a fost lovit la rândul său. Mai mult decât atât, grupul de atacatori l-au lăsat pe acesta fără bani și Mihaelei Ispas i-au furat telefonul.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, artistul se află internat la spital pentru îngrijiri medicale. Nikita urmează să se prezinte la INML pentru un certificat medico-legal. În plus, vedeta susține că bărbații au atacat și alte persoane dintr-un club.

Nikita: ”Sunt tumefiată, am fost la urgență până azi dimineață”

Nikita, pe numele din buletin Mihaela Ispas, a mai dezvăluit că cei din grupul infracțional au umplut-o de sânge. Prietenul său, Alexandru Tudor, a subliniat că atacatorii erau 6-7 la număr. Acesta s-a ales cu nasul spart și cu ochii tumefiați.

ADVERTISEMENT

„La un moment dat am vrut să merg la mașină, iar atunci un grup de băieți a început să ne taie calea. Mi-au zis că: «Băi, Nikito, tu ești» și după m-am trezit cu pumni în față, în cap, în spate, m-a pus jos.

După l-au luat pe tovarășul ăsta al meu, l-au umplut de sânge. M-au lăsat fără telefon, iar pe prietenul meu fără bani. După i-au luat la bătaie pe alții într-un club, tot ei, le-au spart nasul și lor și au ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

Acum aștept să mă duc la INML, e o tâlhărie în grup infracțional, acești băieți se iau de grup aiurea, te iau la bătaie, iar restul acționează și te fură. Sunt tumefiată, am fost la urgență până azi de dimineață.

Am ajuns acasă că nu mai puteam să stau acolo pe holurile spitalului. Eu cred că totul a plecat în momentul în care am scos niște bani să-i dăm la niște amărâți și ne-au văzut și după ne-au atacat. Mie mi-au furat un telefon”, a povestit Nikita pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT