Life

Nikita, agresată de un bărbat în Centrul Vechi. Cum a reacționat vedeta. S-a ajuns și la Poliție: „Era beat”

Celebra Nikita de România a fost atacată de un fan înfocat în Centrul Vechi. Cum s-a terminat scandalul și ce s-a întâmplat cu bărbatul.
12.09.2023 | 18:00
Nikita agresata de un barbat in Centrul Vechi Cum a reactionat vedeta Sa ajuns si la Politie Era beat
Nikita a fost agresată de un fan în București. Sursa foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Celebra Nikita de România a fost recent victima agresiunii în centrul Bucureștiului. Un fan înfocat a reacționat violent după ce vedeta a refuzat să facă un video cu el, iar situația a degenerat și a fost nevoie de intervenția autorităților.

Nikita a fost atacată pe stradă

Nikita, pe numele său Mihaela Nicoleta Ispas, a fost atacată pe stradă. Vedeta era în Centrul Vechi atunci când un fan înfocat s-a apropiat de ea și i-a cerut să filmeze un videoclip pentru TikTok. În momentul în care l-a refuzat, însă, situația a degenerat.

ADVERTISEMENT

S-a ajuns la injurii, iar Poliția a fost nevoită să intervină. Nikita a făcut mai multe dezvăluiri și a susținut că a încercat să-l evite pe bărbat, însă acesta a insistat. Bărbatul a scuipat-o, iar ea i-a răspuns cu aceeași monedă, după cum s-a văzut într-un videoclip ajuns viral pe TikTok.

Mai mult decât atât, vedeta susține că a fost pus la punct de gărzile sale de corp. „Unul nu mă lăsa în pace, mă agresa, mă obliga să merg cu el să fac video pentru Tik Tok. L-au luat bodyguarzii mei în primire căci începuse să mă înjure, deși l-am evitat. Eu nu l-am scuipat, el m-a scuipat, eu l-am înjurat că nu mă lăsa în pace”, a declarat Nikita pentru spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Mihaela Ispas a trecut rapid peste întâmplarea care a avut loc vineri, iar între timp a plecat în vacanță, în Sofia. Aceasta a susținut că este însoșită de starul internațional Michele Morrone, precum și de prietenii lor comuni.

„S-a întâmplat vineri, eu acum sunt în Bulgaria, la Sofia, cu Michele Morrone și cu tovarășii mei. Pe băiatul care m-a agresat l-au bătut bodyguazii mei și l-a luat poliția. Era beat, m-a și amenințat că am refuzat să fac Tik Tok cu el”, a adăugat Nikita.

ADVERTISEMENT
Nikita poliție pază centrul vechi fani
Momentul în care Nikita se ceartă cu fanul înfocat.
Sursa foto: colaj Fanatik/ TikTok

„M-am săturat de poze”

Pe de altă parte, Nikita de România a dezvăluit că nu este prima dată când este abordată de fani care își doresc să aibă o amintire a întâlnirii lor. Totuși, în general este vorba de femei care se apropie de ea și pe care uneori le refuză.

„E prima oară când mă abordează cineva așa, toate femeile în cer poze peste tot, recunosc că refuz câteodată, m-am săturat de poze, video, dar el a fost foarte obraznic. Eu sunt foarte amabilă cu toți fanii.

ADVERTISEMENT

Dar pe astfel de persoane fără educație trebuie să le pui la punct, altfel și-o iau în cap. El și-a luat-o rău, dar a primit și amendă”, a declarat Mihaela Nicoleta Ispas despre evenimentul neplăcut care a avut loc recent în Centrul Vechi.

ADVERTISEMENT