Life

Prima reacție a celebrei Nikita după ce a fost atacată de fostul iubit pe stradă: ”Cred că era puțin drogat”

Momente de coșmar pentru celebra Nikita. Blondina a ajuns să fie atacată pe stradă, chiar în mijlocul zilei, de către fostul său iubit.
10.11.2022 | 10:46
Prima reactie a celebrei Nikita dupa ce a fost atacata de fostul iubit pe strada Cred ca era putin drogat
Nikita a fost atacată de fostul iubit, în plină zi, pe stradă. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nikita a devenit cunoscută publicului larg din România cu ani în urmă. De ceva timp însă, blondina a decis să înceapă o nouă viață, în Spania.

Prima reacție a celebrei Nikita după ce a ajuns la spital

Iar lucrurile păreau să meargă cât se poate de bine pentru ea acolo, până zilele trecute. Nikita a ajuns de urgență la spital, după ce fostul ei iubit a atacat-o pe străzile din Malaga.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, care este și tatăl fetiței sale s-a mișcat extrem de repede, astfel încât Nikita nu a mai putut să reacționeze. Se pare că problema atacatorului ar fi reprezentat-o faptul că judecătorii au decis ca fiica celor doi să rămână cu mama ei.

Nikita spune însă că la mijloc sunt mai multe lucruri. Cei doi nu au rămas în relații bune după separare, iar blondina crede că bărbatul era și drogat în momentul în care s-a gândit să o atace chiar în miezul zilei.

ADVERTISEMENT

”Nu știu care a fost cauza sau ce a gândit el, dar știu că ziua în amiaza mare, m-a luat pe sus și a încercat să-mi arate ce mare și tare e el! Cred că era puțin drogat.

Nu suntem în relații bune după ce ne-am despărțit! Am reușit să-mi păstrez fata în fața instanței din Spania și asta cred că nu i-a convenit deloc.”, a declarat Nikita, potrivit playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Nikita și fostul ei iubit nu au rămas în relații prea bune

Aceasta  a mai dezvăluit că un astfel de comportament nu îi este deloc străin. Nikita susține că nu de puține ori a ajuns să fie amenințată de tatăl fetiței sale.

De asemenea, ea consideră că nu doar custodia celei mici este problema, ci și gelozia, bărbatul știind de o relație a Nikitei cu un alt bărbat din zonă.

ADVERTISEMENT

“Cred că și gelozia a jucat un rol. El mă tot amenință, de ceva vreme, că știe de povestea mea cu un băiat de-al locului, de aici”, a mai povestit ea pentru sursa citată.

Nikita susține că încă nu înțelege de ce vrea bărbatul să îi facă atât de mult rău și de ce nu a acceptat că relația dintre ei s-a terminat de mult.

Amintim că în urmă cu doar câteva luni, Nikita a ajuns din nou la spital. La acel moment, blondina era în comă, iar fiicele sale se rugau ca aceasta să își revină.

ADVERTISEMENT
Tags: