Life

Nimeni nu-și mai amintește de Aurelian Preda la șapte ani de la moartea lui. Fiica adoptivă a artistului, uitată: „Nu m-a mai sunat niciun coleg”

Ce s-a întâmplat după parastasul de șapte ani al lui Aurelian Preda. Fiica adoptivă a artistului, supărată că nimeni nu-și mai amintește de artist.
26.09.2023 | 09:17
Nimeni nusi mai aminteste de Aurelian Preda la sapte ani de la moartea lui Fiica adoptiva a artistului uitata Nu ma mai sunat niciun coleg
Nimeni nu-și mai amintește de Aurelian Preda la șapte ani de la moartea lui. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Nimeni nu-și mai amintește de Aurelian Preda la șapte ani de la moartea lui. Fiica adoptivă a acestuia spune că nici colegii nu o mai sună.

Nimeni nu-și mai amintește de Aurelian Preda la șapte ani de la moartea lui

Au trecut șapte ani de la moartea lui Aurelian Preda și la parastasul său nu a venit niciun coleg cunoscut.

ADVERTISEMENT

Fiica adoptivă a acestuia spune că nimeni nu o mai sună să-și amintească împreună de artist sau să-și exprime regretele.

O singură fostă colegă de televiziune a artistului a sunat-o pe Anamaria Rosa. În rest, nu mai ține legătura cu nimeni, a spus tânăra.

ADVERTISEMENT

„În afară de o singură prietenă a tatălui meu, o fostă colegă a lui în televiziune mulți ani. Nu am mai vorbit cu niciun artist, nu m-a mai sunat niciun coleg de-al tatălui meu.

Nu, nu mai țin legătura cu nimeni, pentru că s-au schimbat multe de când l-am pierdut pe tata”, a mai declarat Anamaria Rosa Preda, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Parastas de șapte ani pentru Aurelian Preda

La parastasul lui Aurelian Preda au venit și mama biologică a tinerei, dar și sora lui Aurelian Preda. Și nepoții regretatului artist și-au făcut apariția.

Parastasul a avut loc la Mănăstirea Dervent, iar Anamaria Rosa spune că a ajutat îm bucătărie pentru a găti preparatele clasice pentru pomană, așa cum este obiceiul.

ADVERTISEMENT

„La parastas, alături de mine au venit și mama mea, sora tatălui meu și nepoții tatălui meu.

La Mănăstirea Dervent ne-a așteaptat Părintele Stareț de la Mănăstirea Dervent, iar împreună cu Părintele Efrem am ajutat în bucătărie la preparatele pentru pomană”, a declarat fiica artistului.

Aurelian Preda a murit pe 27 septembrie 2016, în Viena, Austria. Acesta era internat la spital fiind bolnav de cancer.

Artistul a fost diagnosticat din anul 2010 și a murit după ani de chin cu boala. El i-a lăsat toata averea fiicei sale adoptive.

ADVERTISEMENT
Tags: