Sport

Noaptea dintre ani, moment de sărbătoare. Cum au petrecut Messi, Neymar sau familia Beckham

Trecerea dintre ani a fost prilejul perfect pentru vedetele din fotbal să posteze pe internet. Messi a fost cap de afiș cu o postare alături de familia sa.
01.01.2024 | 13:35
Noaptea dintre ani moment de sarbatoare Cum au petrecut Messi Neymar sau familia Beckham
Messi a petrecut revelionul alaturi de familia sa. foto: instagram Lionel Messi
ADVERTISEMENT

Revelionul este un motiv de sărbătoare pentru toată lumea, astfel că nici fotbaliștii nu puteau fcae excepție de la această regulă. Unii dintre mai discret, alții mai extravagant, cert este că imaginile postate în noapte dintre ani pe rețelele de socializare au devenit virale imediat.

Messi, revelion alături de familie

Leo Messi, câștigătorul Balonului de Aur în 2023, a împărtășit momente speciale de la revelion pe rețelele sociale, postând o imagine cu soția sa, Antonela Roccuzzo, și cei trei copii, Thiago, Mateo și Ciro. Cu un simplu “An nou fericit”, argentinianul a transmis urări de bucurie fanilor săi.

ADVERTISEMENT
Messi și familia
Messi și familia

Neymar a ales să își sărbătorească trecerea în noul an alături de tatăl său într-un loc exotic.

neymar
Neymar

David Beckham, patronul clubului Inter Miami, și-a petrecut revelionul în compania soției sale, Victoria, și a socriilor. O seară, fără îndoială, plină de eleganță și armonie.

ADVERTISEMENT
Beckham
Beckham

Starul Barcelonei, Robert Lewandowski, a ales să își sărbătorească finalul de an alături de soția sa, Anna

lewa
Lewandowski

Suarez s-a relaxat după transferul la Inter Miami

Luis Suarez, proaspăt transferat la Inter Miami, a preferat să petreacă revelionul în sânul familiei, bucurându-se de timpul petrecut alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT
suarez
Luis Suarez

Bernardo Silva, starul lui Manchester City, a optat pentru o seară de revelion acasă, alături de fetița sa.

Bernardo Silva
Bernardo Silva

Antony, vedeta echipei Manchester United, a sărbătorit trecerea în noul an într-un cadru familial, împărtășind bucuria momentului cu cei dragi.

ADVERTISEMENT
antony
Antony

Marco Reus, căpitanul echipei Dortmund, a reflectat asupra anului 2023 într-un mod introspectiv și a împărtășit gândurile sale pe finalul acestui an.

reus
Marco Reus

Eduardo Camavinga, starul lui Real Madrid, a ales să își petreacă revelionul alături de familie, capturând momente de bucurie și conexiune.

camav
Camavinga

Ilkay Gundogan, vedeta Barcelonei și proaspăt devenit tată în 2023, a dedicat timp familiei sale, sărbătorind împreună trecerea într-un nou an.

gundo
Gundogan
ADVERTISEMENT