Life

Noi acuzații de agresiune sexuală la adresa lui Kevin Spacey. Actorul american revine în fața justiției

Noi probleme pentru Kevin Spacey. Celebrul actor american revine în fața justiției după ce noi acuzații de agresiune sexuală au fost lansate la adresa sa.
16.12.2022 | 10:34
Noi acuzatii de agresiune sexuala la adresa lui Kevin Spacey Actorul american revine in fata justitiei
Noi acuzații de agresiune sexuală la adresa celebrului actor, Kevin Spacey. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Pentru actorul Kevin Spacey, problemele par că nu se mai opresc. Acesta s-a trezit cu noi acuzații, așa că este nevoit să dea explicații.

Noi acuzații de agresiune la adresa actorului Kevin Spacey

Kevin Spacey are 63 de ani și încă din perioada verii a fost audiat pentru acuzațiile de agresiune sexuală care i-au fost aduse. Se pare însă că lista ar fi cu mult mai lungă, având în vedere dezvăluirile recente.

ADVERTISEMENT

La câteva luni după ce a pledat nevinovat pentru o serie de acuzații pe această temă, vineri, actorul american va apărea din nou în fața unui tribunal londonez.

Această măsură vine după ce noi acuzații de agresiune sexuală de la începutul anilor 2000 au fost făcute publice, notează Le Figaro.

ADVERTISEMENT

Kevin Spacey urmează să participe prin videoconferință la audieri, scrie sursa citată, care sunt programate la ora 14.00, ora locală, în faţa unei Curţi de la Westminster.

Totul s-ar fi petrecut în urmă cu aproape 20 de ani

Ce acuzații i se aduc de această dată celebrului actor? Kevin Spacey ar fi agresat sexual un bărbat între 2001 şi 2004, spune procuratura Coroanei.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, aceeași sursă spune că actorul l-ar fi forțat pe bărbatul respectiv ”să întreţină raporturi sexuale fără consimţământ”.

După noile acuzații, procuratura a sesizat autoritățile, astfel încât să fie adăugate şapte noi acuzaţii la dosarul împotriva lui Kevin Spacey, care deja se arată a fi destul de solid.

ADVERTISEMENT

Iar toate aceste acuzații se adaugă unei alte liste de agresiuni sexuale asupra bărbaților, în perioada martie 2005 – aprilie 2013, pe când era director al teatrului londonez Old Vic.

Pentru toate aceste acuzații, actorul a fost deja trimis în judecată și a fost audiat în luna iulie, însă a pledat nevinovat.

Cum au început acuzațiile la adresa lui Kevin Spacey

Procesul său urmează să fie reluat anul viitor în luna iunie, însă până atunci, actorul este dezamăgit de toate cele întâmplate.

Pe de altă parte, Kevin Spacey este și optimist și spune că va merge în fața instanțelor britanice pentru a demonstra că este nevinovat.

Menționăm că toate aceste acuzații au apărut odată cu mișcarea #MeToo generată de scandalul cu Weinstein.

Tot ce s-a întâmplat în ultimul s-a resimțit în viața actorului. Cariera acestuia a fost ruinată, Spacey ajungând să fie exclus și dintr-un serial de succes din cauza acuzațiilor de agresiune sexuală.

În SUA, actorul s-a trezit cu acuzații similare, însă în luna octombrie a fost găsit nevinovat în final. Tot în America, Kevin Spacey a mai fost acuzat  și de agresiune la indecenţă şi agresiune sexuală asupra unui tânăr de 18 ani într-un bar din statul Massachusetts, pe Coasta de Est.

Ulterior, în vara lui 2019, acuzațiile au fost însă retrase.

ADVERTISEMENT