Life

Actorul Kevin Spacey, pus sub acuzare pentru agresiune sexuală. Cine ar fi victimele

Kevin Spacey, acuzat oficial de agresiune sexuală. Actorul ar fi comis mai multe infracțiuni de acest tip în Marea Britanie, fiind trei bărbați care au depus plângeri pe numele său.
26.05.2022 | 19:33
Actorul Kevin Spacey pus sub acuzare pentru agresiune sexuala Cine ar fi victimele
Kevin Spacey, acuzat oficial de agresiune sexuală. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Actorul a fost pus sub acuzare în mod oficial, a transmis Parchetul Coroanei. Kevin Spacey are patru capete de acuzare într-un dosar legat de agresiune sexuală.

Kevin Spacey, acuzat oficial de agresiune sexuală

În total, pe numele lui Kevin Spacey sunt patru acuzații, trei dintre ele făcând referire la abuzuri sexuale, care au avut loc în Londra și Gloucestershire.

ADVERTISEMENT

Plângerile au fost depuse de victime pe o perioadă lungă de timp, cea mai veche datând din 2005 și cea mai recentă din 2013.

Poliția metropolitană a analizat probele și abia acum actorul în vârstă de 62 de ani a fost pus sub acuzare.

ADVERTISEMENT

O altă infracțiune sexuală gravă de care mai este acuzat Kevin Spacey a avut loc în  Londra.

„Serviciul de urmărire penală al Coroanei a autorizat acuzații penale împotriva lui Kevin Spacey, 62 de ani, pentru patru capete de acuzare de agresiune sexuală împotriva a trei bărbați.

Serviciul de urmărire penală al Coroanei reamintește tuturor celor interesați că procedurile penale împotriva domnului Spacey sunt active și că acesta are dreptul la un proces echitabil”, a declarat Rosemary Ainslie, şeful Diviziei Speciale de Infracțiuni a Serviciului de urmărire penală al Coroanei.

ADVERTISEMENT

Kevin Spacey ar fi agresat trei bărbați

Kevin Spacey este acuzat că ar fi agresat sexual un bărbat în vârstă de 40 de ani în anul 2005 și un altul de 30 de ani, tot în capitala Marii Britanii, în anul 2008. Acestea sunt primele două acuzații.

Acuzația de infracțiune sexuală gravă face referire la faptul că actorul ar fi obligat a doua sa victimă să întrețină raporturi intime fără consimțământ.

ADVERTISEMENT

“El a fost, de asemenea, acuzat că a determinat o persoană să se angajeze în activităţi sexuale penetrante fără consimţământ.

Acuzaţiile urmează unei analize a dovezilor adunate de Poliţia Metropolitană în cadrul anchetei sale”, a declarat Rosemary Ainslie.

Al treilea reclamant – și victimă – este o persoană care îl acuză pe Kevin Spacey că l-a agresat în Gloucestershire, în aprilie 2013. Este vorba despre un bărbat care are acum 30 de ani.

ADVERTISEMENT