Life

Noi concurenți la Te cunosc de undeva! Au început filmările pentru sezonul 16

15.12.2020 | 16:41
Noi concurenti la Te cunosc de undeva Au inceput filmarile pentru sezonul 16
Noi concurenți la Te cunosc de undeva! Au început filmările pentru sezonul 16. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Producătorii show-ului „Te cunosc de undeva!” au început deja filmările pentru sezonul 16, finala celui actual fiind programată la finalul acestei săptămâni. Surprizele sunt de proporții și de data acesta, concurenții fiind unul și unul. 

Este vorba de vedete care au mai luat parte la emisiunea transformărilor de la Antena 1, dar și personalități „proaspete” care nu au apărut foarte des pe micile ecrane. Din această ultimă categorie se numără fiul lui Ștefan Bănică, Radu, dar și actrița Emilia Popescu.

ADVERTISEMENT

Printre noii concurenți de la „Te cunosc de undeva!” se mai numără Ana Baniciu și Raluka, câștigătoarele primului sezon „Asia Express”. Conform click.ro, printre următorii participanți se mai află și Pepe, care de altfel nu este străin de această emisiune.

Te cunosc de undeva!, sezon nou. Cine sunt concurenții viitori

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt deja nelipsiți din sezoanele show-ului de la Antena 1, aceștia putând fi urmăriți în continuare pe micile ecrane. O altă concurentă care urmează să apară în sezonul 16 din show-ul transformărilor este Cristina Vasiu, fostă participantă X Factor.

ADVERTISEMENT

Emisiunea va fi difuzată cât mai curând, echipa de producție grăbindu-se să filmeze chiar dacă nu s-a încheiat încă sezonul actual. Cel mai probabil producătorii au luat această decizie de teamă să nu existe mai târziu restricții legat de pandemia de coronavirus.

Așadar, noul sezon se va difuza în primăvara lui 2021, jurații fiind aceeași în continuare. Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurelian Temișan și Cristi Iacob vor avea de altfel parte de un mic ajutor în persoana artistului și actorului Dorian Popa.

ADVERTISEMENT

Fostul protagonist din serialul „Pariu cu viața” urmează să facă o serie de filmulețe gen tik-tok de la filmări. Prezentatorii rămân aceeași, Cosmin Seleși și Alina Pușcaș, fiind nelipsiți de la cârma celebrului show-ul de la Antena 1.

Cine sunt finaliștii sezonului 15 și când se încheie emisiunea

Cântăreața Ami și cuplurile Liviu Vârciu – Andrei Ştefănescu, Monica Anghel – Marcel Pavel și Adriana Trandafir – Romică Ţociu sunt vedetele care au ajuns în marea finală de la „Te cunosc de undeva!”. Finala se va difuza săptămâna aceasta, sâmbătă, 19 decembrie.

ADVERTISEMENT

Stați cu ochii pe Antena 1, începând cu ora 20:00 pentru a afla cine sunt câștigătorii sezonului cu numărul 15 din show-ul transformărilor! Emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru concurenți, finala apropiindu-se cu pași repezi.

ADVERTISEMENT