News

Noi contre între Rareș Bogdan și Marcel Ciolacu: ”Dacă-mi dau drumul la gură…”

Rareș Bogdan a comentat din nou pe marginea ironiilor lui Marcel Ciolacu la adresa lui, pe tema pensiilor.
10.09.2022 | 14:29
Noi contre intre Rares Bogdan si Marcel Ciolacu Dacami dau drumul la gura
Rareș Bogdan s-a simțit jignit de ironiile lansate în spațiul public de liderul social democrat, Marcel Ciolacu / Colaj foto: Fanatik / Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan susține că știe multe despre liderii PSD, însă preferă să nu facă publice informațiile pe care le are. Afirmația vine în contextul ironiilor lansate la adresa lui, în spațiul public, de liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Rareș Bogdan: ”O să spun peste 7 ani despre liderii PSD”

”Haideţi să vă spun ceva: eu, dacă mă apuc de liderii PSD, am de fiecare ce să vorbesc. Nu o să fac asta şi sper să nici nu fie cazul în următorii şase ani să fac asta, să stăm într-o familie. O să spun peste şapte ani, mai ales că mai acumulez şi eu informaţii de-a lungul acestei perioade”, a declarat Rareş Bogdan la Prima TV, potrivit News.ro.

ADVERTISEMENT

”Și Ponta era într-o continuă glumiță”

Fostul prezentator de la Realitatea l-a comparat din nou pe șeful social-democraților cu Victor Ponta, explicând că și acesta obișnuia să fie ironic mai mult decât era cazul.

 „Eu, dacă-mi dau drumul la gură, pot fi şi mai intransigent, pot fi de-a dreptul agresiv sau nesimţit. Dar nu o să fiu niciodată.

ADVERTISEMENT

Le consider nişte glumiţe, cred că cineva i le-a scris fără să se uite – şi eu le-am arătat, le-am tras un pic din perdea să-şi amintească de Victor Ponta şi de momentul în care Victor Ponta era într-o continuă glumiţă în spaţiul public.

Şi a sfârşit printr-o hăhăială pe Bosfor. Eu nu doresc nimănui lucrul ăsta, doar spun că în România profundă oamenii caută oameni serioşi, nu hăhăială, nu glumiţe”, a mai afirmat Rareș Bogdan.

ADVERTISEMENT

Conflictul a apărut după propunerea PSD de creștere a pensiilor

Conflictul verbal dintre cei doi a început de la o discuție legată de o posibilă majorare a pensiilor.

Ciolacu a afirmat, marți, că se bucură de faptul că Rareș Bogdan s-a răzgândit și că este și el de acord cu o viitoare creștere a pensiilor cu 16%.

ADVERTISEMENT

„Pe mine nu poate decât să mă bucure acest anunţ. Mă bucur foarte mult că Rareş Bogdan a lămurit pe cei din PNL că trebuie mărite pensiile. Prima ieşire a purtătorului de cuvânt al PNL a fost că nu este cazul să mărim pensiile. Înseamnă că au avut o discuţie internă şi au luat hotărârea că propunerea echipei PSD este corectă”, a declarat Marcel Ciolacu.

Tăierea pensiilor speciale, un alt motiv de ironii

Liderul PSD l-a ironizat pe Rareș Bogdan și pe tema pensiilor speciale afirmând că acesta a rezolvat această problemă ”în 30 de zile când a cerut votul românilor să ajungă la guvernare”.

De cealaltă parte, Rareș Bogdan a arătat că PNL s-a ținut de cuvânt și că acest tip de atac ”este o nesimțire a vechilor politicieni”.

„A fost o recomandare, eu am spus că la 30 de zile după preluarea guvernării suntem obligaţi să tăiem pensiile speciale. Le-am tăiat la 54 de zile, nu la 30, printr-un vot în Parlament”, a răspuns Rareș Bogdan.

ADVERTISEMENT