Life

Noi date despre autopsia lui Costin Mărculescu. Nu se știe sigur dacă a fost infarct

11.06.2020 | 22:04
Noi date despre autopsia lui Costin Marculescu Nu se stie sigur daca a fost infarct
ADVERTISEMENT

Au apărut noi date despre autopsia lui Costin Mărculescu. Legiştii au stabilit că acesta a avut o suferinţă cardiacă, dar nu este o certitudine că a fost vorba de infarct.

Detalii despre autopsia lui Costin Mărculescu

În acest moment, raportul autopsiei lui Costin Mărculescu nu este complet, se mai așteaptă rezultatele a două examinări, cel toxicologic și cel histopatologic.

ADVERTISEMENT

Se știa că actorul are probleme cu inima și s-au făcut speculații pe marginea acestui subiect, fiind invocat infarctul, cauză a morții lui Costin Mărculescu, dar nu se știe încă dacă a fost sau nu vorba, în realitate, de infarct miocardic.

Examenul histopatologic este de natură să stabilească ce fel de tulburare cardiacă a existat, dacă a fost un infarct sau alte tipuri de suferințe cardiace.

ADVERTISEMENT

S-au luat inclusiv probe pentru excluderea unei morți violente, iar examenul toxicologic va arăta adevărul. După ce legiștii vor avea rezultatele acestor două examene vor putea stabili cu exactitate cauza morții actorului.

Ancheta este în desfășurare

Cercetăile privind moartea lui Costin Mărculescu se ocupă Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei.

ADVERTISEMENT

Echipele de poliţişti şi de pompieri l-au găsit, azi noapte, pe Costin Mărculescu fără suflare, în baie, şi fără urme de violenţă pe corp. Ei au fost chemaţi de vecini, printr-un apel la 112, pentru că actorul nu mai răspundea la uşă sau la telefon de mai multă vreme, iar câinele lătra aproape fără încetare.

Max a fost preluat de Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) și, cel mai probabil, va fi preluat de o femeie, prietenă bună de ale lui Mărculescu.

ADVERTISEMENT