Life

Noi detalii de groază despre bătaia primită de Ștefania de la Puterea dragostei: tunsă cu forfecuța și leșinată de durere

19.10.2020 | 10:23
Noi detalii de groaza despre bataia primita de Stefania de la Puterea dragostei tunsa cu forfecuta si lesinata de durere
Ștefania de la Puterea dragostei, aproape omorâtă în bătaie de fostul ei iubit. Mary, dreapta jos, a dat noi detalii despre acest caz. Foto: capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Apar noi detalii despre bătaia primită de Ștefania de la Puterea dragostei, după ce în presă au fost publicate câteva imagini greu de privit cu fosta concurentă.

Ștefania de la Puterea dragostei, aproape omorâtă în bătaie de fostul ei iubit

Mary, ex-Insula iubirii și fostă concurentă și ea în reality-show-ul de la Kanal D a făcut un vlog în care a oferit detalii pe care nu le-a dat nimeni până acum despre calvarul prin care a trecut Ștefania.

ADVERTISEMENT

Marinela a dezvăluit că în tot acest timp, chiar și în fața probelor agresiunii fizice suferite de Ștefania, au existat persoane care au încercat să mușamalizeze totul, să îl scoată pe Adelin, cel care a bătut-o, nevinovat din această poveste.

Totul s-a întâmplat, potrivit mărturisirilor făcute de Mary, într-o noapte după ce amândoi au fost într-un club, unde amândoi erau singuri, căci făceau o pauză de la relația lor.

ADVERTISEMENT

„I-a zis că o să îi taie nasul”

Cineva s-ar fi apropiat de Adelin și i-ar fi spys câteva lucruri despre Ștefania, iar tânărul, complet orbit de gelozie, fără să se gândească la faptul că poate sunt minciuni lucrurile care au auzit la urechile lui, și chiar de nu ar fi fost așa, a luat-o pe fată din club și a dus-o acasă, acolo unde a avut loc și agresiunea.

Mary povestește că băiatul a tuns-o cu forfecuța de unghii și a bătut-o atât de tare încât Ștefania la un moment dat a leșinat și nu se mai putea mișca ore bune, putând să se întâmple ceva mult mai rău.

ADVERTISEMENT

„A fost bătută la modul că era leșinată pe jos și el tot dădea. Ea a așteptat ca el să termine. La un moment dat i-a pus forfecuța la nas și i-a zis că o să-i taie nasul, ca de fiecare dată când o să se uite în oglindă să-și amintească de el”, sunt câteva dintre detaliile unui film de groază, relatate de Mary de la Puterea dragostei.