News

Noi dezvăluiri despre presupusele “cadavre de extratereștri” din Mexic: “Este foarte puțin probabil”

Afirmațiile cercetătorilor sunt contrazise de oamenii de știință și experții în OZN-uri. Ce se afla în interiorul unui cadavru
20.09.2023 | 08:09
Noi dezvaluiri despre presupusele cadavre de extraterestri din Mexic Este foarte putin probabil
Noi dezvăluiri despre presupusele “cadavre de extratereștri” din Mexic. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Noi dezvăluiri despre presupusele “cadavre de extratereștri” din Mexic, care au făcut înconjurul lumii, după ce au fost prezentate la o audiere publică referitoare la OZN-uri, în urmă cu câteva zile.

Noi dezvăluiri despre presupusele “cadavre de extratereștri”

Cei doi cercetători care au făcut dezvăluirea, Jaime Maussan și Dr. Jose Zalce Benitez, susțin că peste 30 la sută din ADN-ul cadavrelor este necunoscut și că specimenele „nu fac parte din istoria noastră evolutivă pe Pământ”.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, au apărut voci care critică afirmațiile celor doi, aducând contraargumente. Printre experții care nu au fost convinși de ființele mumificate este și profesorul Brian Cox.

El spune că erau „mult prea umanoizi” pentru a fi extratereștri. „Este foarte puțin probabil ca o specie inteligentă care a evoluat pe o altă planetă să arate ca noi”, a declarat omul de știință, pentru Sky News.

ADVERTISEMENT

Experții care combat afirmațiile lui Jaime Maussan și Jose Zalce Benitez susțin că specimenele respective ar fi putut fi asamblate din oase umane și de origine animală. Însă, Benitez spune că scanările nu au confirmat această posibilitate.

Unul dintre cadavre avea „ouă” în interior

Potrivit acestuia, cadavrele sunt formate dintr-un singur schelet, fiind „o ființă organică completă”. Mai mult, în urma unei tomografii s-a constatat că unul dintre specimene, „Clara”, era „în viață, era intactă, și era gestantă”. CT-ul a arătat existența unor „ouă” în interioul corpului, care conțineau embrioni.

ADVERTISEMENT

„Pe baza testelor ADN, care au fost comparate cu mai mult de un milion de specii… acestea nu au nicio legătură cu ceea ce este cunoscut sau descris până în acest moment de către știință sau de către cunoștințele umane”, susține Benitez.

Cadavrele numite „Clara” și „Mauricio” au fost descoperite în orașul Cusco, Peru. Acestea ar avea o vechime de aproximativ 1.000 de ani. Totuși, oamenii de știință nu sunt convinși de afirmațiile celor doi cercetători.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când Jaimie și Dr. Benitez au susținut că au descoperit extratereștrii. O situație similară a avut loc în 2015 cu un alt cadavru mumificat găsit tot în Peru. Deși aceștia spuneau că aparține unui extraterestru, studiile cu demonstrat că erau rămășițele unui copil uman.

 

 

ADVERTISEMENT