News

Noi dezvăluiri în cazul soldatului francez găsit mort într-un hotel din Bucureşti. Ce arată camerele de supraveghere

Au apărut noi dezvăluiri în cazul soldatului francez găsit mort într-o cameră de hotel din București. Ce s-a văzut pe camerele de supraveghere.
07.11.2022 | 21:00
Noi dezvaluiri in cazul soldatului francez gasit mort intrun hotel din Bucuresti Ce arata camerele de supraveghere
Ce detalii au apărut în cazul morții soldatului francez. Sursa foto: Capturi Observator News/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au apărut noi dezvăluiri în cazul soldatului francez găsit fără viață în camera unui hotel din Capitală. Imaginile de pe camerele de supraveghere i-au făcut pe polițiști să ia în calcul varianta unei sinucideri.

Noi dezvăluiri în cazul morții soldatului francez găsit fără suflare în camera unui hotel din București

Ieri, un soldat francez a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Capitală, în zona Pieței Presei Libere. Printre primele ipoteze ale anchetatorilor se numără și aceea a comiterii unei crime, dar acum este luată în calcul cea a sinuciderii.

ADVERTISEMENT

Medicii legiști au emis primele concluzii în cazul morții militarului. Acesta a decedat din cauza hemoragiei din artera care alimentează creierul cu sânge.

În același timp, polițiștii au vizionat imaginile filmate de camerele de supraveghere ale hotelului în care a fost găsit trupul neînsuflețit al soldatului.

ADVERTISEMENT

Ultimele indicii descoperite de anchetatori par să susțină ipoteza unei sinucideri. Din imaginile surprinse de camere, nicio persoană nu intră și nu iese din camera soldatului.

“În primul rând, imaginile de pe camerele de supraveghere nu surprind nicio persoană care să iasă sau să intre, în afară de bărbatul găsit mort.

ADVERTISEMENT

În plus, în interiorul încăperii, nu au existat urme care să arate că acolo ar fi avut loc o luptă.”, sunt indiciile găsite de anchetatori, potrivit Observator News.

“Avem de-a face cu un militar. Militarul nu ar fi putut fi omorât fără să se opună, să opună rezistenţă.”, a explicat expertul criminalist Dan Antonescu.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii nu au descoperit niciun bilet de adio și niciun motiv pentru care militarul francez să-și dorească să-și ia viața. Polițiștii au pus numeroase întrebări și așteaptă rezultatul unor analize suplimentare, sperând că vor afla ce s-a întâmplat cu soldatul.

“Mai sunt foarte multe expertize, cea toxicologică, spre exemplu, mai sunt multe altele care presupun timp.”, a mai spus Dan Antonescu.

Angajata hotelului care a făcut descoperirea a stat de vorbă cu anchetatorii. În zilele următoare, mai mulți angajați, dar și oaspeți ai hotelului vor fi chemați la audieri.

Reporterii străini urmăresc ancheta în cazul morții militarului francez

Știrea despre moartea soldatului francez a ajuns rapid în presa din Hexagon. Reporterii din Franța urmăresc desfășurarea anchetei din România.

Inclusiv laptopul și telefonul soldatului vor fi investigate de anchetatori, dar și mesajele acestuia de pe rețelele de socializare.

Francezii critică trimiterea trupelor lor în România, afirmând că acest lucru a pus o presiune suplimentară pe militari.

ADVERTISEMENT
Tags: