Sport

“Noi îi băgăm pe toți la pușcărie. Păcat de talentul lui Lupu”. Dragomir nu iartă pe nimeni!

Dumitru Dragomir a reacționat vehement împotriva deciziei judecătorilor prin care aceștia au decis ca Dănuț Lupu să facă pușcărie.
03.10.2023 | 10:04
Noi ii bagam pe toti la puscarie Pacat de talentul lui Lupu Dragomir nu iarta pe nimeni
Dumitru Dragomir a reacționat vehement împotriva deciziei judecătorilor prin care aceștia au decis ca Dănuț Lupu să facă pușcărie.
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a fost prins la volan fără permis de conducere. Fostul oficial al lui Dinamo are de ispășit o pedeapsă de 7 luni și 10 zile. După această veste, Dumitru Dragomir a avut o reacție dură legat de decizia judecătorilor care l-au trimis pe Lupu la pușcărie.

Dragomir nu iartă pe nimeni! “Noi îi băgăm pe toți la pușcărie. Păcat de talentul lui Lupu”

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir s-a arătat dezamăgit de decizia judecătorilor care au hotărât să îl trimită pe Lupu la pușcărie. Fostul președinte LPF susține că fostul jucător, pe care îl îndrăgea foarte mult, va sta cam 4 luni la închisoare.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a mai dat și alte exemple din fotbal care nu au reușit să treacă deasupra legii, având în vedere valoarea sportivă pe care au avut-o. Fostul șef LPF și-a arătat susținerea față de Dănuț Lupu. Dumitru Dragomir este de părere că judecătorii ar fi putut să îi dea doar câteva luni de muncă în folosul comunității.

“Să fie tare. E mult șapte luni, o să facă patru. Putea să îi dea două luni să lucreze pentru comunitate, puteau așa, răutate. Au auzit că a fost fotbalist și că e Lupu și au zis să îi dea la cap. Nu țin cont. Zeița e oarbă. Găsești uneori câte un judecător care nici nu citește dosarul. 

ADVERTISEMENT

Păi noi îi băgăm la pușcărie pe ăștia. Pe Gică Popescu, căpitan la Barcelona și echipa națională, l-am băgat la pușcărie. Pe Lupul, unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai României, îl băgăm la pușcărie. Pe majoritatea i-am băgat la pușcărie.

De asta nu avem nici fotbal. La noi, cum greșești ceva, direct la pușcărie. Dar prevenția care mai e? Nu amendă trebuia să îi dea. Trebuia să îl pună să lucreze 30 de zile pentru comunitate.”, a declarat Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să îl ajute pe Dănuț Lupu

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Horia Ivanovici i-a transmis lui Dumitru Dragomir cuvintele pe care le-a spus Gigi Becali. Patronul lui FCSB vrea să îl ajute pe Dănuț Lupu: “Știi ce a zis Gigi mai devreme? Să stea liniștit Lupu. Că îl angajează el la FCSB. Conform legii, trebuie să îi dea voie dimineața să plece, îi trimite mașină, îi face birou lui Lupu că se pricepe la fotbal. Îl ia și îl angajează la bază la FCSB și seara îl aduce.”

Dumitru Dragomir susține ideea lui Gigi Becali și mai oferă un detaliu important: “E legal, da. Asta după 30 de zile. Păcat de talentul acestui băiat. Când e să te curețe, te curăță. Cu sistemul nu te poți pune. Păcat, așa să se ducă la pușcărie, la 56 de ani. E incredibil.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău de el. Îl admiram și îl simpatizam. Și el mă respecta mereu. L-am văzut și pe Gică Popescu (n.r. – cu cătușe). Îl văd și pe el. Și ăla care omoară, are pile și nu ia nimic sau ia cu suspendare. Eu cunosc pe unul care a omorât doi inși, nici cu suspendare nu a luat.”

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Dumitru Dragomir și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:30, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Reacția lui Dumitru Dragomir după ce Dănuț Lupu va face pușcărie

ADVERTISEMENT