Sport

„Decizie înfiorător de dură. Au vrut să scape de el”. Mitică crede că Lupu e distrus!

Condamnarea lui Dănuț Lupu face înconjurul fotbalului românesc. Dumitru Dragomir este de părere că pedeapsa primită de Lupu este una foarte aspră și speră să treacă cu bine peste cele întâmplate.
02.10.2023 | 14:40
Decizie infiorator de dura Au vrut sa scape de el Mitica crede ca Lupu e distrus
“A FOST ORDIN!” Dumitru Dragomir, FURIBUND dupa CONDAMNAREA lui Danut Lupu. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a analizat situația complicată în care se află Dănuț Lupu. Fostul internațional a fost condamnat la 7 luni de închisoare după ce a fost prins de polițiști la volan, fără permis. Sentința este una definitivă, iar Dănuț Lupu este așteptat să revină în țară.

Dragomir nu vede cu ochi buni condamnarea lui Lupu

“Astea nenorociri. Eu cunosc unul care a omorât doi inși și nu a luat nici cu suspendare. Este infiorător de dură, pentru așa ceva să-ți dea 7 luni și 10 zile este de neconceput. 

ADVERTISEMENT

În loc să-l lași să muncească, se sperie în două luni. Voi nu știți ce e, a pușcărie e nenorocire. Îl distruge, psihic îl distruge. Ca și carieră, că avea omul serviciu. Îl mai primesc ăia la Ministerul de Interne după condamnare?”, a declarat Dumitru Dragomir.

“Nu, păi Lupu a intrat la noi, a fost jumătate de oră la noi în emisiune, imediat după condamnare a intrat. A spus omul tot, a început să plângă în emisiune a fost infiorător. Și a zis că știe sigur că o să-i închidă contractul”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu are probleme medicale

Dănuț Lupu se declară dezamăgit de sentință. Fostul internațional s-a urcat la mașină în urma unei urgențe medicale. Lupu se îndreptata către spital atunci când a fost oprit de poliție. În acest moment, Dănuț Lupu se află în Grecia, acolo unde primește tratament medical.

“Se poate să fie și o influență, că au vrut să scape de el și l-au curățat. Mă gândesc la asta, mă gândesc la orice. La mine, nu-mi venea să cred, la mine s-a constituit parte civilă în fals, oamenii mei.

ADVERTISEMENT

Hai poate să zicem că Gino era concurentul meu, dar băiatul primarului de la Brașov, din șomer l-am angajat la mine. Am dat unul din cei mai buni contabili afară pentru el și a semnat în fals hârtia. Altfel nu mă puteau trimite în judecată.

Îi amenință și ăia fac și declarații. Nu mai dau nume, dar unul din apropiații mei. Când a venit acolo ca martor, toți au zis adevărul, el a zis că nu își aduce aminte. Chivorchian. Nu mi-a făcut rău, dar m-a deranjat.

ADVERTISEMENT

Trebuia să spună purul adevăr. Nu știu ce a fost cu el atunci. A zis că nu își aduce aminte. El propusese în adunarea generală, îl am pe casetă. El a propus și el a zis că nu își aduce aminte”, a completat Dumitru Dragomir.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ este în direct, în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe site-ul www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită în fiecare miercuri pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

Dragomir despre condamnarea lui Lupu

ADVERTISEMENT