Life

Noi informații despre starea de sănătate a lui Celine Dion: “Abia se poate mișca.” Artista riscă să nu mai poată urca pe scenă

Noi informații despre starea de sănătate a lui Celine Dion, diagnosticată cu o boală rară. Cântăreața riscă să nu mai poată urca pe scenă.
15.06.2023 | 22:14
Noi informatii despre starea de sanatate a lui Celine Dion Abia se poate misca Artista risca sa nu mai poata urca pe scena
Noi informații depsre starea de sănătate a lui Celine Dion. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

S-au aflat noi informații despre starea de sănătate a lui Celine Dion (55 de ani), diagnosticată cu o boală foarte rară. Cântăreața a fost nevoită să amâne sau să anuleze mai multe concerte.

Noi infomații despre starea de sănătate a lui Celine Dion. Artista riscă să nu se mai întoarcă pe scenă

Îndrăgita cântăreață suferă de sindromul persoanei rigide, o afecțiune foarte rară, din cauza căreia nu se mai poate mișca în mod obișnuit. Artista abia se poate mișca și riscă să nu se main întoarcă vreodată pe scenă.

ADVERTISEMENT

Se pare că problemele lui Celine Dion se agravează pe zi ce trece. Artista nu se simte deloc bine în urma diagnosticului pirmit acum ceva timp. O sursă apropiată vedetei spune că aceasta se simte mult mai rău decât pare.

“Ca să fiu sinceră, abia se poate mișca”, a spus persoana respectivă, potrivit RadarOnline.com. De ceva vreme, artista a început să anuleze tot mai multe concerte.

ADVERTISEMENT

La finalul anului trecut, Celine Dion a anunțat, pe rețelele sociale, că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide. Printre concertele anulate se numără și unele care ar fi trebuit să aibă loc recent, inclusiv unul în România.

Boala de care suferă cântăreața provoacă spasme musculare incontrolabile, iar acestea pot duce la alte complicații medicale. Mai mult, la șase ani de când este diagnosticată, afecțiunea poate duce la deces.

ADVERTISEMENT

Artista a lucrat foarte mult cu ea pentru a fi puternică în această situație. Potrivit surselor sale, șansele ca Celine Dion să revină în turneu sunt foarte mici, având în vedere simpotmele pe care le are boala.

“Celine suferă foarte mult. Are cea mai bună echipă medicală pe care o poate cumpăra cu bani, dar lucrurile nu arată bine. Boala ei este incurabilă. Și oricât de mult a lucrat la asta cu medici și terapeuți, pur și simplu nu se îmbunătățește”, au mai spus apropiații artistei.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Celine Dion după ce a aflat de ce boală suferă

Anul trecut, în decembrie, Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Artista i-a asigurat pe fani că are o echipă de medici bine pregătită și speră să revină pe scenă cât mai curând.

“Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult timp să mă adresez vouă. Îmi e dor de voi și abia aștept să vorbesc din nou cu voi de pe scenă. Știți că am fost mereu ca o carte deschisă. Nu am fost pregătită să spun ceva înainte, dar acum sunt gata.

Am probleme de sănătate de multă vreme și îmi e foarte greu să înfrunt aceste dificultăți și să vorbesc despre lucrurile prin care trec. Recent, am fost diagnosticată cu o foarte rară afecțiune neurologică, numită sindromul omului înțepenit, ce afectează cam unul dintr-un milion de oameni”, a spus Celine Dion la finalul anului trecut.

ADVERTISEMENT