Life

Noi percheziții în dosarul fraților Andrew și Tristan Tate. Polițiștii au descins la adrese din București, Ilfov și Prahova

Au avut loc noi percheziții în dosarul fraților Andrew și Tristan Tate, la adresele din București, dar și în județele Ilfov și Prahova.
12.01.2023 | 10:57
Noi perchezitii in dosarul fratilor Andrew si Tristan Tate Politistii au descins la adrese din Bucuresti Ilfov si Prahova
Noi percheziții în dosarul fraților Tate. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Joi dimineață au avut loc noi percheziții la șapte adrese din București și din județele Ilfov în dosarul fraților Tate. Cei doi se află în arest preventiv, fiind acuzați de trafic de persoane și de viol.

Noi percheziții în dosarul fraților Tate

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, alături de procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, pun în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București, precum și în județele Ilfov și Prahova, transmite un comunicat IGPR.

ADVERTISEMENT

“Aceste activităţi au loc în continuarea cercetărilor în cauza privind săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.”, se mai arată în comunicatul IGPR.

Frații Andrew și Tristan Tate rămân în arest după ce Curtea de Apel București le-a respins contestația, decizia fiind una definitivă. Averea celor doi a rămas sub sechestru.

ADVERTISEMENT

Potrivit procurorilor DIICOT, frații Tate trebuie să rămână în arest pe toată durată anchetei. Mai mult, aceștia doresc să arate că țin cont de gravitatea acuzațiilor aduse celor doi.

“O reacţie blândă faţă de acest gen de inculpaţi ar crea un sentiment de insecuritate publică”, au mai transmis procurorii marți.

ADVERTISEMENT

De ce sunt acuzați Andrew și Tristan Tate

Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de procurorii DIICOT de constituire de grup infracțional organizat, precum și de trafic de persoane și viol. Cei doi au apărut la Curtea de Apel legați de aceeași pereche de cătușe.

De-a lungul timpului, cei doi au ademenit foarte multe femei folosind metoda loverboy. Astfel, acestea au fost constrânse să producă materiale pornografice, care erau apoi vândute pe diverse platforme sau site-uri de socializare sau de specialitate.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, șase femei au depus mărturii. Acestea au fost manipulate, amenințate și șantajate de Andrew și Tristan Tate. Mai mult, cele șase femei au fost supuse violenței fizice.

Frații Tate au fost arestați chiar înainte de Anul Nou, pe 29 decembrie 2022.

Zilele trecute, Andew Tate a fost scos temporar din arest și dus la spital pentru o serie de investigații medicale. Fostul luptător de kickboxing ar fi avut probleme de sănătate. Până acum nu se cunosc detalii despre afecțiunea omului de afaceri.

ADVERTISEMENT
Tags: