Life

Andrew Tate a fost scos temporar din arest. De ce a ajuns milionarul britanic la spital

Luni, 9 ianuarie, se împlinesc 11 zile de când frații Tate se află în arest preventiv. În urmă cu câteva zile, Andrew a fost scos temporar din detenție, fiind dus la spital.
09.01.2023 | 07:00
Andrew Tate a fost scos temporar din arest De ce a ajuns milionarul britanic la spital
Unul dintre frații Tate a ajuns la spital. Ce s-a întâmplat cu Andrew. Sursa foto: captură Twitter
ADVERTISEMENT

La finalul anului trecut, milionarii britanici Andrew și Tristan Tate, stabiliți în România, au fost reținuți pentru trafic de persoane și viol. Ulterior, aceștia primit mandat de arestare pentru următoarele 30 de zile.

Unul dintre frații Tate a ajuns la spital. Ce s-a întâmplat cu Andrew

În această săptămână, în România, va avea loc procesul în care se va judeca cererea de eliberare din arestul preventiv de 30 de zile a fraților Tate.

ADVERTISEMENT

Între timp, se pare că acest regim de detenție nu îi priește lui Andrew Tate. Recent, controversatul milionar britanic a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate.

Pe 6 ianuarie, fostul luptător de kickboxing ar fi fost scos din Arestul Central al Poliţiei Capitalei. El a fost dus la spital pentru o serie de investigaţii medicale. Potrivit avocatului care îi reprezintă, acesta ar avea probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

”Vineri, 6 ianuarie, a fost scos (n.r. Andrew Tate) din Arestul Central al Poliției Capitalei și dus la un spital pentru că în momentul în care a fost încarcerat, potrivit procedurilor, i s-a făcut vizita medicală și medicul arestului l-a întrebat dacă suferă de anumite afecțiuni.

Avocatul fraților Tate a notificat arestul central și a precizat faptul că acesta ar avea anumite probleme medicale”, informează Antena 3.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment nu au apărut mai multe detalii despre boala sau despre afecțiunea de care ar suferi cel mai mare dintre frații Tate. Astfel de informații au caracter confidențial.

Andrew Tate a revenit repede în arest

Lui Andrew Tate i s-au făcut mai multe analize de specialitate. Nu a petrecut mult timp în libertate și a revenit rapid înapoi în arestul Poliției Capitalei.

ADVERTISEMENT

Aici, Andrew alături de Tristan vor rămâne cel puțin până marți, atunci când Curtea de Apel București va analiza contestația depusă de cei doi frați Tate la măsura arestării preventive în dosarul în care acuzațiile pe numele celor doi sunt deosebit de grave.

ADVERTISEMENT