Life

Noi probleme în familia lui Alain Delon. Actorul își dă în judecată fiul cel mare. Care este motivul

Un nou scandal a apărut în familia actorului Alain Delon. Starul în vârstă de 88 de ani și-a dat în judecată fiul cel mare. Ce l-a deranjat?
05.01.2024 | 22:30
Noi probleme in familia lui Alain Delon Actorul isi da in judecata fiul cel mare Care este motivul
Ce probleme sunt în familia starului francez. Sursa foto: BBC
ADVERTISEMENT

Un nou scandal a apărut în familia actorului Alain Delon. Starul filmului francez a depus o plângere pe numele fiului său cel mare, Anthony Delon. Acesta din urmă a depus la rândul său o plângere contra surorii sale, Anouchka Delon. Ce a dus la apariția acestei situații?

Copiii lui Alain Delon, în conflict. Actorul a depus o plângere contra fiului cel mare. Care sunt motivele

În familia celebrului actor francez pare că nu se mai ajunge la înțelegere. Iar totul are legătură cu starea șubredă de sănătate a lui Alain Delon, ajuns la vârsta de 88 de ani. Starul nu ar suporta să se vadă în situația în care este acum. Totuși, de ce și-a dat în judecată unul dintre fii?

ADVERTISEMENT

Scânteia a pornit după ce Anthony Delon, în vârstă de 59 de ani, a acordat un interviu pentru o revistă franceză, Paris Match și care a fost publicat joi. În acesta, a spus, printre altele, că părintele său este ”slăbit” și că ”nu mai suportă să se vadă așa”.

”Vorbeşte puţin, îl oboseşte sau îl enervează când îl facem să se repete, căci vocea lui nu este întotdeauna în ton, vreau să spun audibilă”, a spus Anthony Delon în interviul pentru Paris Match, scrie The Guardian.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Anthony a mai declarat și că a depus plângere contra surorii sale Anouchka. Bărbatul este revoltat pe sora sa că nu l-a informat că tatăl lor a picat ”cinci teste cognitive” între 2019 și 2022. Aflând de cele declarate de fiul său cel mare, starul francez nu a stat pe loc.

Avocatul lui Alain Delon a transmis într-o declarație de presă că actorul este ”extrem de șocat de dezastrul mediatic orchestrat de fiul său Anthony” și că vrea să-l dea în judecată, fiindcă vorbele sale ar fi avut ca scop ”să-i facă rău” atât lui, cât și fiicei lui, Anouchka.

ADVERTISEMENT

Între timp, Anouchka Delon și celălat frate, Alain Fabien Delon, au postat pe Instagram imagini cu tatăl lor în care se vede că este slăbit și destul de vulnerabil. În aceleași imagini, Anouchka își îmbrățișează părintele, el fiind așezat la masă și citind niște ziare.

”Uneori lucrurile devin atât de grele și atât merg prost, indiferent ce fac. Din când în când simt că e prea mult, dar tu îmi oferi dragostea de care am nevoie să merg mai departe”, a notat Anouchka Delon pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fiului actorului ar putea fi dat în judecată și de sora lui

Anouchka Delon nu a stat nici ea indiferentă la declarațiile fratelui. La rândul ei, prin avocat, a denunțat ”nerușinarea abjectă” a bărbatului și a transmis că va formula o plângere pentru defăimare, denunța calomnios, amenințări și hărțuire.

ADVERTISEMENT