Life

Noi probleme pentru Dana Roba: ”Nu pot să stau în picioare”

Dana Roba se confruntă cu mari probleme. Deși make-up artista trăiește o perioadă de vis, având în vedere incidentul de anul trecut, ceva s-a întâmplat.
31.01.2024 | 12:20
Noi probleme pentru Dana Roba Nu pot sa stau in picioare
Noi probleme pentru Dana Roba. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba traversează o nouă perioadă dificilă din viața ei. A trecut mai bine de jumătate de an de la incidentul cu Daniel Balaciu, iar acum, make-up artista este nevoită din nou să stea în pat.

Ce probleme are Dana Roba

Dana Roba a trăit momente de calvar în vara anului trecut. Soțul ei, Daniel Balaciu a desfigurat-o în urma unei lovituri puternice. Iar momentul nu a fost uitat nici de fanii make-up artistei și cu atât mai mult de familia ei.

ADVERTISEMENT

A avut nevoie de luni întregi de recuperare, dar și de mai multe operații. Iată însă că în final, lucrurile s-au aranjat și în viața sa. De altfel Dana Roba așteaptă ca fostul ei partener de viață să își primească pedeapsa.

De asemenea, ea și-a refăcut viața. Are un nou iubit, Beni, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Totodată, make-up artista a revenit în forță și la muncă, bucurându-și clientele.

ADVERTISEMENT

Iată însă că acum, au apărut noi probleme în viața ei. Într-o postare pe contul personal de socializare, Dana Roba le-a dat o veste tristă urmăritorilor ei. Make-up artista are norovirus, un virus comun, dar care i-a afectat starea de sănătate masiv.

”Nu pot să stau în picioare nici măcar 5 minute”

Dana Roba spune că nu se simte deloc bine și că ar fi luat virusul de la fetițele sale. Se confruntă cu dureri de stomac, dureri abdominale, dureri de cap, dar și o deshidratare puternică.

ADVERTISEMENT

Totodată, aceasta spune că pur și simplu nu mai are putere și că nu poate sta în picioare nici măcar 5 minute. Totuși, a apelat la o asistentă, astfel încât să poată să își revină mai repede. Make-up artista speră să treacă și peste aceste probleme și să revină la normal.

„Vreau să vă spun că nu sunt bine. Am luat norovirus de la fetițele mele, ele au adus de la școală. Adică vărsături foarte abundente și dureri de cap, dureri abdominale, dureri de stomac. Va rog să citiți pe Google ce înseamnă. O deshidratare puternică.

ADVERTISEMENT

Este un virus foarte urat și îți ia toate puterile. Vreau să vă spun că am o stare de neputință. Nu pot să stau în picioare nici măcar 5 minute, mă simt foarte rău.

Dar mâine dimineață va veni o doamnă asistentă la mine și îmi va pune o perfuzie cu ceva pentru hidratare și mă bucur că am luat tratamentul corect pentru a încetini voma și toate stările astea. Din câte am înțeles, ține între 1 și 3 zile acest virus, dar voi fi bine”, a spus Dana Roba pe Instagram.

ADVERTISEMENT