Life

Motivul real pentru care Dana Roba a fost atacată de soțul ei. Ce a aflat make-up artista abia acum

Dana Roba vine cu noi dezvăluiri dureroase după ce a fost atacată de soțul ei. Make-up artista spune că abia acum a aflat câteva lucruri interesate.
23.07.2023 | 18:03
Motivul real pentru care Dana Roba a fost atacata de sotul ei Ce a aflat makeup artista abia acum
Motivul real pentru care Dana Roba a fost atacată de soțul ei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba a fost atacată și desfigurată de propriul ei soț. Bărbatul a atacat-o cu un ciocan, iar ce a urmat apoi a fost dificil de imaginat. Make-up artista a fost operată pe creier, iar acum urmează recuperarea.

Motivul real pentru care Dana Roba a fost atacată de soțul ei

Imaginile cu Dana Roba desfigurată după atacul din luna iunie i-au șocat pe mulți. De asemenea, deși au trecut aproape două luni de la acel moment, anumite amănunte cutremurătoare continuă să iasă la suprafață.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Dana Roba le-a spus urmăritorilor ei motivul real pentru care soțul ei ar fi atacat-o. Anumite surse i-ar fi spus că bărbatul a vrut să îi fure banii, dar și să păstreze copiii, pe care Dana Roba îi voia după divorț.

Mai mult de atât, aceleași surse, spune make-up artista, i-ar fi povestit că soțul ei ar fi vrut în realitate să îi ia viața. Chiar și așa, aceasta are încredere în justiție și speră să se facă dreptate. Deși îi e dificil să se privească, speră să poată să depășească acest moment din viața ei.

ADVERTISEMENT

„Uneori plâng când mă văd fără par în cap, îmi este foarte greu sa mă obișnuiesc așa, dar nu am curaj sa îl întreb pe Dumnezeu de ce m-a îngăduit să trec pe aici. Știe El de ce. Eu îi mulțumesc zilnic că sunt în viața și că m-a lăsat mama la copiii mei.

Iar acel monstrul care mi-a săpat groapa, a căzut chiar el în ea. Am încredere că judecătorul, va judeca drept aceasta fapta. A premeditat totul cu ceva timp înainte.

ADVERTISEMENT

Din surse am înțeles că el a vrut să îmi ia viața, pentru a putea sa îmi fure cei 20.000€ și pentru faptul că eu nu am vrut să renunț la copii”, a spus Dana Roba, pe Instagram.

Daniel Balaciu și-ar fi dorit custodia fetițelor cu orice preț

Make-up artista a mai povestit că Daniel Balaciu ar fi insistat constant să ia custodia fetițelor. Inclusiv când cei doi au ajuns la notar, bărbatul a subliniat acest lucru. Chiar și așa, make-up artista nu e dispusă să renunțe.

ADVERTISEMENT

Dana Roba a mai adăugat că de când Daniel Balaciu a fost arestat, fetițele nu au întrebat niciodată de el. Mai mult de atât, ambele își amintesc momentul din seara cu pricina și probabil nu îl vor uita prea curând.

ADVERTISEMENT