Life

Noi reguli la America Express – Drumul Aurului. Ce pot face acum concurenții de la show-ul prezentat de Irina Fodor

Noi reguli la America Express – Drumul Aurului. Miza care poate da peste cap planurile echipelor din celebrul show prezentat de Irina Fodor.
11.01.2023 | 16:13
Noi reguli la America Express  Drumul Aurului Ce pot face acum concurentii de la showul prezentat de Irina Fodor
Noi reguli la America Express – Drumul Aurului Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Sunt noi reguli la America Express – Drumul Aurului, emisiune prezentată de Irina Fodor.

Noi reguli la America Express – Drumul Aurului

Noile reguli ale emisiunii prezentate de Irina Fodor arată că echipele vor putea să obțină Jockeri valoroși care să le dea avantaje în fața celorlalți concurenți.

Este vorba despre noi reguli și noi avantaje care vor putea fi obținute și care până acum nu au fost disponibile la Asia sau America Express, unele dintre cele mai apreciate show-uri de televiziune.

ADVERTISEMENT

Inclusiv clasamentul poate fi dat peste cap de această nouă miză din emisiune. Jokerii magici pot aduce avantaje uriașe care încep de la recompense pentru echipa care îi câștigă, inclusiv unde pot dormi, la un hotel, de exemplu.

Câștigătorii acestor Jokeri pot să aducă echipei și o mașină care să îi transporte mai departe în destinația lor sau chiar să fure o mașină a colegilor cu care se întâlnesc pe drum.

ADVERTISEMENT

Ce premiu este pus în joc la America Express

Emisiunea așteptată de fani vine cu o surpriză pentru ei, deoarece Antena 1 a pregătit un maraton de episoade, care încep de pe 15 ianuarie, de la ora 20:00 și continuă și luni, marți și miercuri, 16, 17 și 18 ianuarie, de la 20:30.

Concurenții faimoși de la America Express 2023 vor avea de parcus nu mai puțin de 7.000 de kilometri și de ăndeplinit multe misiuni care nu numai că nu sunt ușoare, ci par chiar imposibile.

ADVERTISEMENT

Sunt traversate trei țări periculoase, anume Mexic, Guaremala și Columbia, dar cele nouă echipe care participă nu se dau înfrânte de nimic.

Premiul pus în joc este de 30.000 de euro. Concurenții sunt unii faimoși, anume chef Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la emisiune vor participa și Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu.

De asemenea, tot la America Express vor mai participa și cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, dar și Larisa Iordache și Diana Bulimar. Nu în ultimul rând, tot la această emisiune vor mai participa și Bie Adam și mama ei, Mihaela.

ADVERTISEMENT