Life

Noi zboruri la Wizz Air. S-au lansat rutele așteptate de mulți călători români, biletele s-au pus în vânzare

Wizz Air anunță noi zboruri. S-au lansat rutele așteptate de mulți călători, iar biletele sunt deja la vânzare. Ce trebuie să știe cei interesați?
03.11.2023 | 18:00
Noi zboruri la Wizz Air Sau lansat rutele asteptate de multi calatori romani biletele sau pus in vanzare
Wizz Air anunță noi zboruri din București. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Wizz Air lansează noi zboruri. Astfel, rutele așteptate de mulți călători români sunt deja disponibile. Biletele au fost și ele puse în vânzare, astfel că cei interesați își pot programa deja vacanțele.

Wizz Air anunță noi zboruri din București

Wizz Air a lansat noi zboruri pentru clienții săi. Conform celui mai recent anunț făcut de compania aeriană, destinațiile adorate de români vor fi acum mult mai accesibile.

ADVERTISEMENT

Noua rută inaugurată de Wizz Air cea din București către Tirana Albania. Compania aeriană anunță de asemenea reluarea operațiunilor de la Craiova către Dortmund, dar și zboruri din București către Salonic.

Ce mai trebuie să știe pasagerii români interesați de aceste destinații? Începând 29 octombrie, românii pot deja să zboare din București către Tirana. Zborurile sunt efectuate de patru ori pe săptămână, în zilele de miercuri, joi, dar și sâmbătă și duminică.

ADVERTISEMENT

Compania aeriană mai vine și cu alte vești interesante. Wizz Air spune că din 30 octombrie, noi zboruri spre Salonic vor fi disponibile atât luni, cât și vineri. Astfel, cei care vor să ajungi în Grecia o vor putea face mult mai ușor.

O altă veste bună este pentru călătorii din Craiova care vor să zboare la Dortmund. Zborurile sunt disponibile în zilele de luni, dar și vineri. Mai sunt însă și câteva vești proaste.

ADVERTISEMENT

O nouă rută lansată de compania aeriană în noiembrie

În același anunț, compania aeriană informează că începând cu 28 octombrie a fost închisă baza aeriană de la Suceava. Asta înseamnă că Wizz Air a renunțat zborurile către Larnaca, Eindhoven, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Veneția Treviso și Bologna.

Amintim că în urmă cu câteva săptămâni, Wizz Air a anunțat alte noi zboruri. Este vorba despre o rută de asemenea adorată de români, mai exact București – Edinburgh pe Aeroportul Glasgow, cel mai mare oraș din Scoția. 

ADVERTISEMENT

Conform companiei începând cu data de 14 noiembrie, pasagerii români vor putea să zboare în acestă destinație. Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, iar biletele pot fi achiziționate deja.

Astfel, cine vrea să zboare din București către Edinburgh trebuie să știe că prețul pornește de la 119 lei. Totodată, zborurile vor fi operate în zilele de luni și de vineri, conform anunțului făcut de compania aeriană.

ADVERTISEMENT