Life

Wizz Air introduce un nou zbor către un oraș foarte apreciat de români. Biletele s-au pus în vânzare

Wizz Air a anunțat introducerea unui nou zbor către un oraș apreciat de români. Biletele sunt ieftine și s-au pus deja în vânzare.
15.10.2023 | 13:40
Wizz Air introduce un nou zbor catre un oras foarte apreciat de romani Biletele sau pus in vanzare
Wizz Air introduce un nou zbor către o destinație apreciată de români. Sursa foto; Hepta
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru români. după ce Wizz Air a anunțat că introduce un nou zbor către un oraș foarte apreciat. S-au pus deja în vânzare biletele, iar prețurile sunt foarte bune.

Wizz Air a anunțat că introduce un nou zbor către un oraș foarte apreciat de români. Care e prețul biletelor

Wizz Air este una dintre cele mai populare companii aeriene low-cost din Europa, mai ales de români, care găsesc biletele la prețuri bune către destinații cunoscute de vacanță.

ADVERTISEMENT

Începând din luna noiembrie, Wizz Air va introduce o nouă rută, iar biletele deja au fost puse în vânzare. Zborurile către această destinație vor fi operate de două ori pe săptămână.

Compania aeriană își va transfera zborurile din București către Edinburgh pe Aeroportul Glasgow, cel mai mare oraș din Scoția. Acest lucru se va întâmpla începând din 14 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Biletele pentru noua destinație sunt deja disponibile pe site-ul companiei și prin intermediul aplicației pentru mobil. Prețurile încep de la 119 lei, iar zborurile vor fi operate în zilele de luni și vineri.

“Ne străduim permanent să oferim cea mai convenabilă şi diversificată reţea de rute din România. Glasgow este cea mai nouă destinaţie din Bucureşti, de care pasagerii se pot bucura acum datorită tarifelor mici, la bordul aeronavelor noastre moderne.

ADVERTISEMENT

Aşteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii din România pe zborurilor noastre sustenabile către Glasgow, din luna noiembrie”, a transmis Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager la Wizz Air, conform Agerpres.

Glasgow este cel mai mare oraș din Scoția și, totodată, al treilea ca mărime din Marea Britanie. Este un centru economic, de afaceri, cultural și academic foarte important datorită centrelor universitare de prestigiu, muzeelor și galeriilor de artă.

ADVERTISEMENT

Orașul are mai multe parcuri și spații verzi spectaculoase, iar numele Glasgow se traduce, de altfel, prin “loc verde”. Este un oraș foarte apreciat de cei care îl vizitează.

Wizz Air operează cu o flotă de 186 de aeronave Airbus A320 şi A321. Compania aeriană de low-cost maghiară este listată la Bursa de Valori din Londra.

Recent, Wizz Air a introdus noi rute către patru destinații adorate de români. Compania a anunțat că va relua niște rute importante din Cluj-Napoca, și anume Nisa, Catania, Larnaca și Napoli.

ADVERTISEMENT