Life

Wizz Air a făcut anunțul momentului. Noi rute către 4 destinații pe care românii le adoră

Wizz Air a făcut anunțul momentului. Compania aeriană a lansat noi rute către patru destinații pe care românii le adoră.
13.10.2023 | 08:28
Wizz Air a facut anuntul momentului Noi rute catre 4 destinatii pe care romanii le adora
Wizz Air a făcut anunțul momentului. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Wizz Air vine cu un anunț extrem de important pentru clienții săi. Au fost lansate noi rute către patru destinații pe care de altfel românii le adoră. Unde poți zbura începând cu anul viitor?

Wizz Air aduce noi vești pentru clienții săi

Wizz Air anunță că va relua patru rute importante din Cluj-Napoca. De asemenea, compania aeriană a mai transmis că va crește și frecvențele către alte rute începând cu luna decembrie 2023, dar și luna martie 2024.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să mai știe clienții și care sunt noile rute pe care va zbura compania? Conform anunțului făcut de cei de la Wizz Air, clienții vor putea zbura din Cluj Napoca către Nisa, Catania, Larnaca și Napoli.

Totodată, compania a mai transmis și că va zbura către aceste destinații de două ori pe săptămână, astfel că românii au șansa la zboruri cât se poate de lejere. Iar în curând, biletele pot fi și rezervate.

ADVERTISEMENT

Compania mai aduce însă și alte noutăți. Începând cu luna decembrie a acestui an, tot din Cluj Napoca, pasagerii vor putea să zboare mult mai des decât până acum către Milano Bergamo și Bruxelles Charleroi.

Cât de des vor putea zbura pasagerii către aceste destinații

Iar începând cu luna martie 2024 zborurile către aceste rute vor fi și mai multe. Și nu sunt singurele. Și numărul zborurilor din Cluj Napoca către Malaga, Barcelona, Bologna, Basel-Mulhouse-Freiburg, Roma Ciampino și Madrid, va fi suplimentat.

ADVERTISEMENT

Ce mai trebuie să știm despre noile rute? Conform Wizz Air, zborurile din Cluj Napoca către Nisa vor avea loc în zilele de miercuri și de duminică. Pasagerii care vor să zboare către Napoli în schimb, o vor putea face luni, miercuri, dar și vineri până pe 29 martie, iar din 31 martie miercuri și duminică.

Și cursele din Cluj Napoca către Catania vor fi mai dese. Pasagerii vor putea zbura luni și vineri până la finele lunii martie, iar mai apoi, din doi aprilie marți și sâmbătă, a mai transmis compania aeriană.

ADVERTISEMENT

Cei din Cluj Napoca care vor să ajungă în Larnaca vor putea zbura cu Wizz Air miercuri și duminică. Din 2 aprilie, zborurile vor fi programate marți și sâmbătă. Zborurile către Milano, Malaga, dar și Bologna vor fi de asemenea mai dese.

Astfel, vor exista 11 zboruri săptămânale din Cluj către Milano și 9 zboruri săptămânale către Bruxelles. Din Cluj Napoca către Malaga vor exista trei zboruri pe săptămână, iar către Bologna 7.

ADVERTISEMENT