Life

Noua destinație din Grecia care va fi pe placul turiștilor români. Tarifele sunt mici, condițiile foarte bune, iar peisajele sunt încântătoare

Destinația din Grecia care îi va cuceri pe români. Prețurile nu sunt mari deloc, iar condițiile oferite sunt unele foarte bune.
14.04.2024 | 07:30
Noua destinatie din Grecia care va fi pe placul turistilor romani Tarifele sunt mici conditiile foarte bune iar peisajele sunt incantatoare
Locația din Grecia de care mulți români vor fi interesați. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Grecia se numără printre destinațiile favorite de vacanță ale românilor. Însă insulele deja cunoscute sunt pline, iar prețurile au crescut considerabil în ultimii ani. Acum, devine populară o nouă destinație.

Destinația din Grecia care îi va cuceri pe români

Încă de anul trecut, prețurile din Grecia au crescut. Țara rămâne, însă, printre favoritele românilor atunci când vine vorba despre vacanțe. Astfel că, apar alternative ale insulelor deja cunoscute.

ADVERTISEMENT

Lesbos este o insulă care se remarcă prin atmosfera tradițională autentică, bucătăria specifică și contribuția însemnată la producția de ouzo. Destinația este mai accesibilă, cu toate că până acum nu a fost atât de explorată.

Prețurile pentru un sejur sunt cu 20% mai mici decât în alte locații din Grecia deja consacrate pentru vacanțe. În plus, turiștii au multiple posibilități de cazare, în vile cu tarife atractive.

ADVERTISEMENT

Acestea se află în apropierea tavernelor, a magazinelor și a stațiilor de autobuz. Totodată, există și hoteluri de 4 sau 5 stele cu mic dejun sau demipensiune și servicii excelente. De pildă, pentru un concediu de o săptămână la un hotel de 5 stel eu transport charter avion, taxe de aeroport și asistență turistică incluse, prețurile încep de la 484 euro/persoană.

Românii sunt așteptați

Conform unei agenții de turism, se preconizează că românii, pasionați de călătorii și relaxare, vor lua cu asalt și această destinație din Grecia, cu plaje impecabile și atmosferă prietenoasă.

ADVERTISEMENT

„Românii călătoresc mai mult ca oricând și vor să experimenteze destinații în care nu au mai fost, dar în același timp cumva familiare, așa cum este Grecia. În primele luni din 2024, dorința clienților de a cunoaște destinații noi și autentice a crescut cu aproximativ 25% față de aceeași perioadă a anului trecut. Această tendință reflectă aspirația turiștilor români de a descoperi locuri interesante și de a trăi experiențe autentice – un mijloc inspirat de a evada din rutina cotidiană.

Primind constant întrebări și solicitări pentru astfel de vacanțe, am decis să adăugăm în portofoliul nostru sejururile charter avion în insula grecească Lesbos, care se află la doar o oră și 20 de minute de zbor de București. Este o destinație nouă pentru majoritatea românilor, dar sunt convins că toți cei care îndrăgesc Grecia se vor simți acasă în Lesbos.

ADVERTISEMENT

Prin acest nou produs, răspundem așteptării turiștilor de a se bucura de o vacanță confortabilă, accesibilă ca preț și ofertantă din punctul de vedere al experienței, susținând în același timp creșterea agenției organizatoare AeroVacanțe și, implicit, a volumului de vânzări pe segmentul de turism leisure”, declară Antonio Nițu, Director General al Grupului Aerotravel, conform adevărul.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: