Life

Noua funcție de pe iPhone care te poate ajuta să economisești bani când faci cumpărături de Crăciun. Ce vor putea să facă utilizatorii de acum

Actualizarea surpriză pentru iPhone care te poate ajuta să faci economii. Toți utilizatorii vor putea să facă asta începând de acum.
24.11.2023 | 19:45
Noua functie de pe iPhone care te poate ajuta sa economisesti bani cand faci cumparaturi de Craciun Ce vor putea sa faca utilizatorii de acum
Funcția de pe iPhone care te va ajuta să faci economii. Sursa foto: Pexels
ADVERTISEMENT

Noua funcție de pe iPhone care te va ajuta să economisești bani atunci când vei face cumpărăturile de Crăciun. Toți utilizatorii trebuie să afle de această funcție și să o folosească cât mai repede.

Noua funcție de pe iPhone care te va ajuta să faci economie

Apple a adăugat o nouă funcție pe toate telefoanele iPhone care le permite utilizatorilor să aibă parte de mai multe funcții atunci când vine vorba despre aplicația Apple Pay, iar update-ul este gratuit.

ADVERTISEMENT

Noua actualizare le va da posibilitatea posesorilor de iPhone să-și verifice contul bancar înainte de a face o achiziție. În mod normal, când Apple Pay este accesată nu poți ști câți bani mai sunt dispobibili.

Odată cu această schimbare, oricine poate fi sigur că dispune de suficienți bani înainte de a face o achiziție, mai ales că urmează Crăciunul, iar oamenii sunt pregătiți să cumpere cadouri.

ADVERTISEMENT

Cei care au un iPhone vor fi la curent cu  detaliile contului cardului de debit, precum și istoricul cheltuielilor cu cardul de debit și credit, plăți, depuneri și retrageri – toate în aplicația Wallet.

„Permițând utilizatorilor să acceseze în mod convenabil cele mai utile informații despre contul lor în Wallet și în momentul achiziției lor, aceștia pot lua decizii financiare informate și pot înțelege și gestiona mai bine cheltuielile lor.

ADVERTISEMENT

Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu partenerii din Marea Britanie în cadrul inițiativei Open Banking pentru a ajuta utilizatorii să-și îmbunătățească sănătatea financiară  Și să ofere mai multe modalități prin care băncile își pot aprofunda relațiile cu clienții, a declarat Jennifer Bailey, vicepreședinte Apple Pay și Apple Wallet, conform The Sun. 

Care sunt condițiile pentru a beneficia de noua funcție

Momentan, noua funcție pentru iPhone este disponibilă numai în Marea Britanie. Totodată, pentru ca actualizarea să funcționeze, e necesar ca tranzacțiile să fie făcute cu anumite companii: Barclays, Barclaycard, First Direct, Halifax, HSBC, Lloyds, M&S Bank, Monzo, NatWest și Royal Bank of Scotland.

ADVERTISEMENT

De altfel, telefonul trebuie să fie actualizat la cea mai recentă versiune de iOS și să fie adăugat în aplicație un card de debit sau de credit eligibil la aplicația Apple Wallet, care este instalată în mod implicit pe iPhone.

ADVERTISEMENT
Tags: