Life

Noua metodă de furt care face ravagii în parcările din România. Cum poți să rămâi fără niciun ban instant

Noua metodă de furt care face ravagii. De ce trebuie să te ferești în parcările de la noi din țară. Poți rămâne fără portofel.
06.05.2023 | 00:33
Noua metoda de furt care face ravagii in parcarile din Romania Cum poti sa ramai fara niciun ban instant
Noua metodă de furt care face ravagii în parcările din România. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Care este noua metodă de furt din România. Așa poți rămâne fără niciun ban foarte rapid, iar locul unde se practică este în parcările din țară.

Noua metodă de furt din țară face ravagii. Care este modul de operare

Trebuie să fii foarte atent când stai în parcările de la noi din țară pentru că o nouă metodă de furt face ravagii în acest moment.

ADVERTISEMENT

Mai mulți tineri au fost jefuiți în acest mod și un tânăr de 30 de ani a rămas de curând fără niciun ban. Metoda pe care o folosesc hoții este cea a surprinderii victimei.

Aceștia se prefac că cunosc persoana pe care vor să o jefuiască și se apropie de ea. Prefăcându-se că văd o cunoștință veche, îi ia în brațe pe oamenii respectivi, moment în care le fură și portofelul. Această nouă metodă de a fura este foarte întâlnită în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Iar locurile preferate pentru a face aceste lucruri sunt parcările. Un motiv este pentru că hoții pot să se facă nevăzuți foarte rapid într-o mașină.

Persoana în cauză, stupefiată de ce s-a întâmplat, nu o să-și dea seama în primele minute că a rămas fără bani, probabil doar când va vrea să plătească ceva.

ADVERTISEMENT

Un tânăr a fost jefuit așa la supermarket

Iar în acel moment hoții vor fi deja demult plecați. O astfel de întâmplare nefericită a avut loc în seara zilei de 4 mai, pentru un tânăr de 30 de ani.

Acesta a rămas fără 50 de euro și fără 100 RON din borseta pe care o avea cu el. Din fericire, în acest caz poliția a intervenit foarte rapid. Păgubitul a primit toți banii înapoi, iar suspectul a fost reținut. Acum acesta este acuzat de furt.

ADVERTISEMENT

“La data de 4 mai 2023, în jurul orei 21.30, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Aiud, imediat după ce ar fi sustras o sumă de bani de la un tânăr de 30 de ani.

Se pare că bărbatul l-ar fi îmbrăţişat pe tânăr, pretinzând că îl cunoaşte, împrejurare în care i-ar fi furat, din borsetă, suma de 50 de euro şi 100 de lei”, se menţionează în comunicatul Poliției.

ADVERTISEMENT