News

La o zi de la nuntă, un hoț le-a furat toți banii din plicuri. Miri în stare de șoc: ”Aveam de plătit datorii”

Un cuplu proaspăt căsătorit la Suceava a avut parte de o experiență foarte dură chiar a doua zi după nuntă. Mirii au fost jefuiți și au rămas fără banii primiți de la invitați.
02.08.2022 | 14:55
La o zi de la nunta un hot lea furat toti banii din plicuri Miri in stare de soc Aveam de platit datorii
Jaf după nuntă, o amintire de neuitat pentru mirele și mireasa din Suceava. Foto: flickr.com
ADVERTISEMENT

Conform monitorulsv.ro, în prim-plan ar fi un individ certat cu legea și care locuiește pe aceeași scară cu mirele și mireasa. Profitând de faptul că le știa programul, principalul suspect ar fi organizat o lovitură de profesionist a doua zi după nuntă.

Nuntă umbrită de jaf

Astfel, în cele aproximativ 7 ore în care cuplul căsătorit recent a fost plecat de acasă, hoțul a folosit o scară pentru a intra în locuința acestora. Înainte de a pătrunde prin efracție, el a întors camerele de supraveghere ale blocului într-o direcție care să nu permită identificarea lui.

ADVERTISEMENT

Ulterior, s-a constatat că acele camere de supraveghere nu funcționau oricum înainte de a fi întoarse în altă direcție. Odată intrat în casă, hoțului nu i-a trebuit mult timp până când a găsit banii.

Cei doi miri au strâns 17.800 de euro la nuntă, dar nu au mai rămas cu niciun eurocent după jaf. Conform primelor declarații, aceștia mai aveau de achitat unele datorii în valoare de aproximativ 5.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Printre ele, plata prăjiturilor de la nuntă, dar și a chiriei pentru localul în care a fost petrecerea. Nunta lor a fost organizată vineri, iar sâmbătă a fost raportat jaful la poliție.

Cei doi miri au fost urmăriți cu atenție

Furtul a avut loc sâmbătă, între orele 15.00-21.45, cât am lipsit de acasă. Hoţul a folosit o scară, cu ajutorul căreia a urcat, a deschis geamul de la bucătărie şi a intrat în casă. A căutat peste tot şi a luat toţii banii pe care i-am strâns la nuntă.

ADVERTISEMENT

Eu cred că este vorba despre concubinul unei vecine, de la un etaj superior, iar la Poliţie ne-au spus că persoana respectivă este cunoscută şi că a mai creat probleme de ordin penal.

Mai aveam de plătit prăjiturile, chiria la sală, dar şi nişte datorii”, a declarat mirele. Acum, cei doi miri speră că polițiștii vor reuși să-l prindă rapid pe hoț.

ADVERTISEMENT

Ar mai fi o problemă. Chiar dacă va fi prins, tinerii speră că făptașul va mai avea banii asupra lui. Sau măcar o parte a sumei furate.

 

ADVERTISEMENT