Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Noua tactică a lui Gigi Becali la FCSB, călcată în picioare! „S-a văzut la meciul de la Silkeborg că nu poate!” Video exclusiv

Gigi Becali a anunțat că vrea să îl joace din nou pe Tavi Popescu în poziția de inter, idee care a fost criticată la FANATIK SUPERLIGA de Bănel Nicoliță și Vivi Răchită.
12.02.2023 | 12:03
Noua tactica a lui Gigi Becali la FCSB calcata in picioare Sa vazut la meciul de la Silkeborg ca nu poate Video exclusiv
Gigi Becali vrea să joace din nou cu Tavi Popescu în rol de inter, variantă criticată la FANATIK SUPERLIGA. Sursă foto: Sportpictures.eu / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB este din nou în grafic în lupta pentru titlu în SuperLiga după victoria la Cluj, 1-0 contra CFR. Tavi Popescu a dat pasa decisivă cu o execuție spectaculoasă și confirmă creșterea de formă în care se află. Doar că tânărul jucător de la FCSB ar putea fi trimis din nou în poziția de inter, în care a mai avut dificultăți.

Vivi Răchită nu înțelege de ce Gigi Becali insistă cu varianta Tavi Popescu în rolul de inter la FCSB: “Iar îi schimbă poziția, iar îl zăpăcește”

Tavi Popescu este suspendat pentru partida din această rundă, cu FC Voluntari, dar este așteptat să revină ca titular în runda 26 din SuperLiga, împotriva Universității Craiova. Doar că Gigi Becali nu vrea ca Florinel Coman să iasă din “primul 11”, astfel că și-a exprimat intenția de a-l trimite din nou pe Tavi Popescu în poziția de inter. Variantă puternic contestată de Vivi Răchită și Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

“Nu cred că Tavi Popescu poate să joace inter. S-a văzut clar la meciul de la Silkeborg, când a jucat inter. A venit în fața careului, a pierdut o minge și am primit gol. Nu poate! E foarte greu să facă ambele faze. Și mai ales în centru, ca inter, trebuie să fii puternic. În partea stângă se simte bine, intră pe piciorul drept, are o îndemânare foarte bună, a dat randament.

Iar îi schimbă poziția, iar îl zăpăcește. Este în politica ultimilor șapte ani la FCSB, de când nu a mai luat campionatul. Ce e normal la FCSB din punct de vedere al registrului tactic. L-am felicitat că s-a abținut la Cluj cu schimbările și au fost făcute de oameni care se pricep”, a explicat Valeriu Răchită la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a explicat care sunt motivele pentru care Tavi Popescu nu poate juca în poziția de inter: “Nu poate face ambele faze, nu are agresivitate”

Bănel Nicoliță a fost la rândul său de acord cu argumentele lui Valeriu Răchită și crede că Tavi Popescu nu are agresivitatea necesară pentru a face ambele faze. Decizia de a-l trimite inter l-ar putea afecta pe tânărul jucător al FCSB tocmai în momentul în care randamentul său crescuse din nou, în special la partida de la Cluj, cu CFR.

“Nu poate să joace pentru că nu face ambele faze. Ca să joci în zona aia trebuie să faci ambele faze și să trebuie să fii și puțin agresiv. Iar Tavi Popescu nu are aceste două lucruri. Abia și-a revenit, într-un randament bun și ajută echipa. Cred că vrea să îl bage și pe Coman și de asta. Din bandă dă randamentul cel mai bun”, a fost și opinia lui Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Alin Buzărin a venit cu o completare haioasă și crede că Alin Buzărin are într-adevăr nevoie de o schimbare. Dar nu postul în teren ar trebui să îl schimbe fotbalistul celor de la FCSB, ci chiar echipa. Buzărin ar vrea să îl vadă pe Tavi Popescu în tricoul unei echipe importante a Europei, așa cum ar fi Inter Milano.

Alin Buzărin, replică haioasă în legătură cu situația lui Tavi Popescu la FCSB: “Ar fi bine să nu joace Inter, ci să ajungă la Inter”

“Tavi Popescu ar fi bine să nu joace inter, ci să ajungă la Inter în cel mai scurt timp. Sau o altă echipă de nivelul ăla”, s-a amuzat Alin Buzărin la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. De altfel, Tavi Popescu este cel mai promițător produs de export al celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O puteți viziona pe diferite rețele de socializare: site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT