Life

Noul iubit al Lidiei Buble a călătorit aproape 10.000 km ca să o vadă. Prima imagine cu artista și actorul cubanez

Lidia Buble este mai mai fericită ca niciodată. Și-a găsit liniștea în brațele actorului Harlys Becerra, iar acum acesta a străbătut aproape 10.000 km ca să o vadă.
01.10.2021 | 20:50
Noul iubit al Lidiei Buble a călătorit aproape 10.000 km ca să o vadă. Prima imagine cu artista și actorul cubanez
ADVERTISEMENT

Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul cubanez Harlys Becerra. Cântăreața a confirmat relația de puțin timp, iar acum a postat și prima poză în care apar împreună.

Harlys Becerra a străbătut mii de kilometri pentru a-și petrece cât mai mult timp cu iubita sa.

În ultima vreme în mediul online au fost multe discuții legate de relația celor doi, mulți crezând că între ei nu este nimic.

ADVERTISEMENT

Noul iubit al Lidiei Buble a călătorit aproape 10.000 km ca să o vadă

Lidia Buble pare mai fericită ca niciodată, după ce și-a găsit liniștea în brațele noului său iubit Harlys Becerra, după o relație de aproape 5 ani cu Răzvan Simion.

Lucrurile între Lidia Buble și actorul cubanez sunt cât se poate de serioase. Acesta a decis să vină în România pentru a petrece cât mai mult timp cu noua sa iubită. Cântăreața a postat o primă imagine cu el pe pagina sa de Instagram. Din fotografie se pare că cei doi se distrează de minune.

ADVERTISEMENT

După ce a fost luată la întrebări de fani, Lidia Buble a făcut și primele declarații despre noul ei iubit. Nu a dat însă prea multe amănunte.

“Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc și zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită și foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap.

ADVERTISEMENT

Eu cred că fiecare om merită să fie fericit și vă doresc să fiți măcar la fel de fericiți cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreți, vedete, nevedete.

Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aștepți și răsare unde nu te aștepți”, a mărturisit aceasta pe contul său de socializare.

ADVERTISEMENT

Cine este iubitul Lidiei Buble

Actorul cubanez are 37 de ani. Acesta a devenit cunoscut după rolul din Vis a vis, difuzat pe Netflix. Acesta a mai jucat și în Wasp Network, Side Games sau Farina.

Lidia Buble și Harlys Becerra au fost împreună în mai multe vacanțe.

ADVERTISEMENT
Tags: