Sport

Noul Lunetist e în Giulești! Fiul lui Claudiu Niculescu are cifre fabuloase în tricoul Rapidului

Claudiu Niculescu a scris istorie în tricoul lui Dinamo datorită golurilor și loviturilor sale libere. Acum, fiul său, David, îi calcă pe urme, însă la Rapid.
15.03.2024 | 16:10
Noul Lunetist e in Giulesti Fiul lui Claudiu Niculescu are cifre fabuloase in tricoul Rapidului
Noul Lunetist e în Giulesti! Fiul lui Claudiu Niculescu are cifre fabuloase în tricoul Rapidului
ADVERTISEMENT

David Niculescu abia și-a făcut buletinul, dar este jucător de bază la Rapid U15, unde a marcat nu mai puțin de 32 de goluri în 22 de partide. Datorită reușitelor sale, tânărul fotbalist a fost promovat la echipa de tineret a giuleștenilor.

Noul Lunetist e în Giulesti! Fiul lui Claudiu Niculescu are cifre fabuloase în tricoul Rapidului

Deși are doar 14 ani, David Niculescu pare un jucător promițător, asta și datorită fizicului său impunător pentru vârsta pe care o are.

ADVERTISEMENT

„Munca și valoarea se răsplătesc! Cel mai bun marcator din cadrul Academiei noastre, David Niculescu, a debutat la echipa de Tineret, în ciuda faptului că are numai 14 ani!

David, marcator a 32 de goluri, în 22 de meciuri, pentru Rapid U15, a fost introdus pe teren de către Tavi Chihaia pe finalul victoriei cu CSA Steaua (1-0)”, au transmis cei de la Academia Rapidului, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

FC Rapid ocupă locul 3 în play-off-ul Ligii de tineret, cu 33 de puncte. Lider este Farul Constanța, care are 46 de puncte, urmată de FCSB, cu 41 de puncte. CSA Steaua este pe poziția a 4-a cu doar 31 de puncte.

Claudiu Niculescu: „Jucătorii când dau puțin de greu, renunță!”

Claudiu Niculescu, devenit antrenor după retragere, recunoaște că diferența dintre perioada în care el a început fotbalul și cea din prezent este enormă.

ADVERTISEMENT

„Au dispărut foarte multe cluburi, infrastructura e la pământ. Mulți copii de azi au mult mai multe tentații decât aveam noi acum 30 de ani. Cum dau puțin de greu, renunță. Am văzut copii foarte talentați care au trecut la antrenamentele pe teren mare și au cedat.

Mulți au o situație bună acasă și dacă antrenorul nu-i bagă și-i ține pe bancă, se supără foarte tare”, a declarat Claudiu Niculescu.

ADVERTISEMENT

Claudiu Niculescu (47 de ani) e unul dintre cei mai importanți jucători din istoria lui Dinamo. De-a lungul carierei de fotbalist a câștigat 3 titluri de campion cu formația roș-albă, 3 Cupe ale României cu Dinamo și o Supercupă a României cu formația din Ștefan cel Mare. În plus, de două ori a ieșit golgeterul Ligii 1 (2004-2005 cu 21 de goluri și 2006-2007 cu 18 goluri).

ADVERTISEMENT