Fotbal intern

Noul stadion din Ghencea a generat un scandal uriaș între suporteri! „Mustață bătea suporterii prin peluză” / „Să vă ferească Dumnezeu să nu mai aibă Armata bani!”

05.04.2020 | 11:06
Noul stadion din Ghencea a generat un scandal uriaș între suporteri! „Mustață bătea suporterii prin peluză” / „Să vă ferească Dumnezeu să nu mai aibă Armata bani!”
Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Noul stadion din Bulevardul Ghencea este aproape de finalizare, iar dorința celor de la FCSB de a juca pe arena construită pentru EURO a pornit un adevărat scandal între suporterii din Peluza Sud, care susțin CSA Steaua, și fanii formației patronate de Gigi Becali.

Scandal între suporteri

Suporterii CSA Steaua și-au exprimat clar poziția legată de noul stadion din Ghencea, susținând că FCSB nu va putea evolua niciodată pe arenă, însă Gheorghe Mustață îi contrazice.

ADVERTISEMENT

Ultrașii formației din Liga 4 au transmis că, cel puțin până la finalizarea procesului legat de prejudiciul adus de FCSB celor de la CSA Steaua, echipa lui Gigi Becali nu poate juca în Ghencea. „Peluza Sud” a lansat un atac dur și către Gheorghe Mustață.

Nu înțeleg ce respect merită Mustață, un om care bătea suporterii steliști prin peluză. Să se potolească, pentru că nu are cum să joace vreodată FCSB pe stadionul Steaua, atat timp cât există un litigiu în instanță. 

ADVERTISEMENT

E vorba despre un prejudiciu adus clubului Steaua, unul de mai mult de 30 de milioane de euro. Oamenii nu sunt bine informați, cum nu sunt nici acum referitor la modul cum a ajuns Gigi Becali patron la clubul de fotbal. Au fost oameni corupți în Armata Română. Din cauza lor, s-a ajuns în acea situație”, au declarat suporterii la Radio Sport 1.

Răspunsul lui Gheorghe Mustață

Gheorghe Mustață, revenit, împreună cu o parte a Peluzei Nord, alături de FCSB, a reacționat după atacurile suporterilor de la Sud, susținând că echipa „roș-albastră” din Liga 1 va juca cel puțin un meci pe noua arenă din Ghencea.

Să vă ferească Dumnezeu ca Armata să nu mai aibă bani pentru fotbal după această problemă cu pandemia de coronavirus, iar Gigi să câștige procesul cu Steaua referitor la prejudicul cerut de ei.

ADVERTISEMENT

Nu vreau război și jigniri. Mama noastră e una singură, chiar daca îsi mai poate schimba numele, cum și în realitate se întâmplă asta la căsătorie. A noastră, a tuturor, e Steaua! 

FCSB va juca cel puțin un meci în Ghencea, așa, din ambiție. Prin asociația noastră, a suporterilor, pe care o voi face, fiecare donează o sumă. Vom strânge banii ceruți de ei să jucăm acolo.

Merg la Gigi Becali și-l rog să jucăm un meci acolo, cu banii strânși de noi. Este stadion făcut din bani publici”, a declarat Gheoghe Mustață.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri