Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Nu-l uita, te rog!” Stoichiță i-a cerut lui Bergodi un jucător titular la Rapid

Mihai Stoichiță a avut a avut o rugăminte importantă către Cristiano Bergodi. Directorul tehnic al FRF vrea ca un jucător să fie titular la Rapid.
21.08.2023 | 17:45
Nul uita te rog Stoichita ia cerut lui Bergodi un jucator titular la Rapid
Mihai Stoichiță a avut a avut o rugăminte importantă către Cristiano Bergodi. Directorul tehnic al FRF vrea ca un jucător să fie titular la Rapid.
ADVERTISEMENT

După victoria importantă a celor de la Rapid cu Farul, scor 3-1, Stoichiță a ținut să îl roage un lucru pe Cristiano Bergodi. Analistul de la FANATIK SUPERLIGA, vrea ca unul dintre mijlocașii de la Rapid să fie titular. Antrenorul giuleștenilor susține că va onora cererea directorului tehnic de la FRF.

Stoichiță îl vrea pe Cîrjan titular

În cadrul emisiunii, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mihai Stoichiță l-a rugat pe Bergodi să îl joace pe Cîrjan titular la Rapid. Directorul tehnic al FRF are mare încredere în abilitățile jucătorului de la Arsenal și speră ca tehnicianul italian să îi onoreze cererea.

ADVERTISEMENT

“Feliticitări! Nu mai asculta tot ce se spune. Uneori nu trebuie să te încarci așa negativ cu tot ce auzi. Și în Italia vorbesc rău de unii antrenori. Eu am fost aproape la toate meciurile tale. Am văzut că echipa a tot încercat să joace, iar acum a început să și câștige. Uneori rezultatul scoate în evidență jocul echipei. Chiar dacă joci bine și pierzi, critici sunt peste tot. 

Ai menționat foarte multe nume de mijlocași care te-au ajutat ieri. Eu în debutul emisiunii i-am zis lui Horia că tu ai făcut tot ce era logic să faci ca să câștigi meciul de ieri și asta s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Voiam să te rog. Să nu îl uiți pe Cîrjan, bagă-l în seamă. Este un jucător cu calități excelente. El este tânăr și încă necopt, aruncat așa într-o luptă și într-un mediu în care trebuie să reziști sub presiune, la Rapid. Acolo e foarte greu să reziști. Dar ai grijă de el, că e păcat să îl pierdem.”, a spus Mihai Stoichiță.

Bergodi, despre rugămintea lui Stoichiță

După declarațiile făcute de Mihai Stoichiță, Bergodi a replicat. Antrenorul de la Rapid a fost de acord cu ceea ce a spus directorul tehnic și susține că jucătorul lui Arsenal va mai evolua ca titular la giuleșteni. Tehnicianul italian a explicat că a simțit nevoia să facă o rotație, având în vedere evoluțiile și numărul de jocuri pe care le-a avut Cîrjan față de Pănoiu.

ADVERTISEMENT

“Are dreptate domnul Stoichiță. E adevărat că eu vorbesc cu el. Pentru că sunt genul de antrenor care vorbește cu jucătorii. Eu i-am zis să stea liniștit. Oricum a jucat 4 meciuri din 5 titular, în spatele vârfului. Dar știți și voi că e greu să joci la acolo într-un 4-2-3-1 și e foarte important fotbalistul care joacă pe acel post.

El este tânăr și este bine pentru el oricum. E adevărat că a avut 2 meciuri bune și 2 mai puțin bune. Cu toate astea, eu nu am să îl uit pe Cătălin. El este un jucător care are o tehnică deosebită și sigur o să îi dau șansa de a juca. Pe poziție cu el l-am mai avut și pe Pănoiu. Doi tineri buni și încerc să îi împart, să joace amândoi.”, a declarat Cristiano Bergodi, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Bergodi, decizie ‘vicleană’ la meciul cu Farul

La finalul discuției, Mihai Stoichiță a ținut să facă și o remarcă pozitivă la tactica pe care a avut-o antrenorul Rapidului. Directorul tehnic l-a apreciat în legătură cu decizia de a-l introduce pe Andrei Borza în meciul cu Farul. Fostul jucător al constănțenilor a făcut un joc bun împotriva fostei sale echipe, pe care o cunoștea foarte bine.

“Ai avut un mare avantaj cu Borza. Toată lumea spune că ai riscat, dar tu nu ai făcut asta. Pentru că Borza a fost cel mai bun cunoscător al jocului celor de la Farul, părerea mea (n.r. aici Bergodi a început să râdă). Ai fost ‘viclean’ la capitolul acesta.”, a mai adăugat Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Stoichiță i-a cerut lui Bergodi un jucător titular la Rapid

ADVERTISEMENT