Sport

Nu mai speriem pe nimeni! Bosniacii ne iau la preț de matineu: „Este greu să joci contra Finlandei, dar România sigur o batem fără probleme”

România are șansa să spele rușinea suferită în Muntenegru. Pentru acest lucru, „tricolorii” trebuie să câștige cu Bosnia. Adversarii râd însă de reprezentativa noastră.
06.06.2022 | 09:50
Nu mai speriem pe nimeni Bosniacii ne iau la pret de matineu Este greu sa joci contra Finlandei dar Romania sigur o batem fara probleme
Darius Olaru și Sergiu Hanca la sosirea în Bosnia. FOTO: Facebook Echipa națională
ADVERTISEMENT

România se pregătește pentru meciul din etapa a doua a Ligii Națiunilor. „Tricolorii” vor juca la Zenica, cu Bosnia & Herțegovina, marți, 7 iunie, de la ora 21:45. Înaintea confruntării directe, gazdele au oferit o declarație care arată cât de modestă a ajuns naționala noastră.

Naționala României, o națională oarecare. Bosniacii ne desconsideră înainte de meciul direct: „Câștigăm fără probleme”

Dacă România a pierdut în Muntenegru cu scorul de 0-2, în ceea ce îi privește pe bosniaci, aceștia au reșit o remiză în Finlanda, scor 1-1. Dino Hotic, fotbalist la Cercle Brugge, abia așteaptă duelul cu „tricolorii”, pe care crede că el și colegii lui îi vor învinge fără probleme.

ADVERTISEMENT

„Contra Finlandei este mereu dificil să joci. Cred că am meritat un punct, poate chiar mai mult, dar, în cele din urmă, și un punct este bun în deplasare. Trebuie să mergem mai departe acum, vom juca contra României la Zenica și vrem cele trei puncte. 

Cu toții suntem profesioniști și știm să ne recuperăm după meci.  Vom fi pregătiți pentru români. Fiecare meci este dificil pentru noi, însă dacă suntem sută la sută, cred că nu vor fi probleme și vom câștiga trei puncte”, a declarat Hotic, conform sport.avaz.

ADVERTISEMENT

Narcis Răducan: „Cum s-a inversat fotbalul în ultimii 20 de ani dacă Finlanda este un adversar dificil, iar România este bătută dinainte?!”

La Zenica, Bosnia & Herțegovina și România se vor înfrunta pentru a cincea oară în istorie. Deocamdată, palmaresul este de partea reprezentativei noastre, cu trei victorii, o înfrângere și niciun rezultate de egalitate.

„Nu am o explicaţie logică şi o teorie la ceea ce s-a întâmplat. Nu e vorba despre lipsă de şansă sau altceva. În momentul în care nu ajungi la poarta adversă, nu se poate. Am mai trăit acest sentiment la barajul cu Islanda (scor 0-2). Sigur că poţi să pierzi, toţi cei care au practicat sportul ăsta au trecut prin toate ipostazele, dar cel mai frustrant este când în jocul ăsta de fotbal să nu poţi să ajungi la poarta adversarului. 

ADVERTISEMENT

Adică poţi să iei bătaie cu 6-2, ai dat două goluri, ai mai ratat … ai jucat şi tu. Un meci de genul ăsta îţi dă senzaţia că n-ai putut, o neputinţă foarte dureroasă. Nu sunt în categoria celor care cer imediat demisii şi schimbat de jucători. Trebuie să lăsăm să treacă tot calupul acesta de jocuri ca să emitem o părere completă şi să avem un tablou la ce putem în momentul acesta şi cu ce poate să vină selecţionerul şi actualii jucători selecţionaţi.

 Dar este un mare dezavantaj că am plecat cu această înfrângere. Mă amuzam la o declaraţie a unui jucător bosniac, care spunea că de fiecare dată ‘este greu să joci contra Finlandei, dar România sigur o batem fără probleme’. 

ADVERTISEMENT

Îţi dai seama cum s-a inversat fotbalul în ultimii 20 de ani dacă Finlanda este un adversar dificil, iar România este bătută dinainte?!

Sigur că e la nivel de declaraţii şi arată mai mult a gală de box modul în care a declarat bosniacul. Poate o foloseşte şi Edi înainte de joc pentru a motiva jucătorii, dar faptul că a declarat spune foarte multe despre percepţia celorlalţi faţă de ce putem noi”, a declarat Narcis Răducan, la Digi Sport.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,22 este cota pentru „1 solist” la meciul Bosnia și Herțegovina – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Cine sunt fostele iubiri ale Simonei Halep. Printre ele se numără și fiul...
Cine sunt fostele iubiri ale Simonei Halep. Printre ele se numără și fiul lui Teia Sponte
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze