Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Nu vă e teamă că ratați titlul dacă atacați arbitrii?” Gigi Becali, răspuns direct

Gigi Becali, răspuns tranșant după atacurile la adresa FRF-ului și lui Kyros Vassaras. Ia FCSB campionatul în condițiile astea?
26.09.2023 | 14:00
Nu va e teama ca ratati titlul daca atacati arbitrii Gigi Becali raspuns direct
Gigi Becali nu se teme că poate pierde titlul din cauza arbitrajelor. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut din nou spectacol la FANATIK SUPERLIGA. De ce nu se teme patronul FCSB că poate pierde titlul din cauza arbitrajelor și presiunilor pe care le face.

Gigi Becali continuă atacurile la adresa lui Kyros Vassaras și a arbitrilor: „Bă, nu te lasă? Cum să te lase Feșnic?”

Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că nu se poate abține să nu atace arbitrajele, deși ar vrea să nu o mai facă: „Știi cât îmi doresc să stau liniștit? Din toată inima și puterea mea. Bă, dar nu te lasă! Cum adică să te lase Feșnic, când m-am uitat acuma la băiatul ăsta și mă gândeam: Bă, dacă-i lua picioarele lui Florinel, i le rupea pe amândouă. Nu mai juca fotbalul toată viața lui! Îți dai seama?”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a continuat tirada la adresa președintelui CCA: „De ce nu te lasă? Cum adică vii, dai un 11 metri care nu se vede că lovește mâna și dup-aia vii cu poza aia trucată din tribună? El, Vassaras.

Cum adică să stai liniștit când vezi că în țara ta vine unul Vassaras, care este grec de fapt, dar e stăpân pe noi la fotbalul nostru și face ce vrea, ne sfidează. Și mai vine și cu o filmare trucată”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali acuză că arbitrii i-au furat două titluri: „Cum să stai liniștit când vezi invenții”

Gigi Becali e convins că FCSB a ratat titlul în ultimele două sezoane doar din cauza cavalerilor fluierului: „Cum să poți să stai liniștit? Nu poți! Cum să stai liniștit când vezi invenții, când pierzi două campionate la rând: unul cu Voluntariul, am dat gol valabil și ni s-a anulat, și au dat ei gol din ofsaid și am pierdut campionatul. 

Cum să poți să stai liniștit? Spune-mi cum să stai. Trebuie să le spui. Pe mine nu mă interesează presiunea, că eu oricum știu un lucru…

ADVERTISEMENT

Presiunea asta o fac pentru că eu consider că sunt și ei oameni și măcar trezesc conștiința și bunul lor simț, în așa fel încât să nu aplece urechea la probabil 2-3 cuvinte sau 2-3 ordine care sunt împotriva mea. Adică să zică: Da, domne. E adevărat, îi fac pe plac stăpânului sau șefului sau președintelui, dar nu pot nici chiar așa. De-aia țip și urlu, ca să le fie măcar frică și rușine de lume”, a mai spus patronul FCSB, la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici crede că patronul FCSB își face rău singur: „O să-i dea niște arbitraje să-l termine”

Mulți oameni din fotbalul românesc sunt de părere că aceste declarații ale lui Gigi Becali nu vor fi iertate de Răzvan Burleanu și Kyros Vassaras. Horia Ivanovici l-a întrebat direct: „Unii totuși spun: ‘Bă, dar de ce nu e Gigi mai diplomat, că o să-i enerveze pe-ăia de la federație și nici campionatul ăsta nu-l câștigă. O să-i dea niște arbitraje să-l termine. Tot îl atacă pe Burleanu, tot îl atacă pe Vassaras. Nu câștigă Gigi nici anul ăsta, pentru că îi atacă pe toți! N-are cum să câștige’”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a răspuns sincer: „Nu că îi atac. Eu nu sunt omul diplomat care aplec eu capul. Mie mi-a plăcut dreptatea, n-am vrut niciodată să fur, n-am vrut niciodată să dau mită, șpag, șmecherii pe la arbitri.

Cineva trebuie în lumea asta să spună adevărul. Dacă toți aplecăm mereu capul nu se mai cunoaște adevărul”, a mai spus patronul FCSB.

FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Emisiunea poate fi urmărită pe YouTube și Facebook, ÎN PREMIERĂ de la ora 17:30.

Gigi Becali nu se teme că arbitrii îl pot opri din drumul spre titlu

ADVERTISEMENT