Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Dacă mă întrece Șucu, mă las de fotbal!” Gigi Becali a aruncat mănușa Rapidului

E război între FCSB și Rapid sau, mai bine zis, între Gigi Becali și Dan Șucu. Latifundiarul din Pipera i-a dat replica omologului său.
26.09.2023 | 12:44
Daca ma intrece Sucu ma las de fotbal Gigi Becali a aruncat manusa Rapidului
„Dacă mă întrece Șucu, mă las de fotbal!” Gigi Becali a aruncat mănușa Rapidului. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

A început războiul declarațiilor între Gigi Becali și Dan Șucu. Patronul FCSB amenință că se retrage din fotbal dacă omologul său de la Rapid îi va lua fața. Latifundiarul din Pipera a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali, război cu Dan Șucu: „Dacă mă întrece, mă las de fotbal!”

Se ascute lupta la titlu în SuperLiga după ce Rapid a învins-o cu 3-1 pe CFR Cluj. Gazdele au fost criticate aspru pentru arbitrajul brigăzii conduse de Adrian Cojocaru. Președintele Cristi Balaj a susținut că penalty-ul din care giuleștenii au deschis scorul a fost acordat ușor, iar, la 1-1, ardelenilor li s-a anulat eronat un gol pe motiv de ofsaid.

ADVERTISEMENT

În disputa despre arbitraj a intervenit și Dan Șucu. Patronul Rapidului n-a lovit însă în CFR Cluj, ci în FCSB, liderul din SuperLiga. Alb-vișiniii sunt la șapte puncte în spatele rivalei din București.

„Eu nu am să mă dezic de ce am zis. Eu îl știu pe Șucu un om corect, un om drept și eu nu mă înșel la oameni. Numai că, acum, el crede că e în luptă cu mine. În viața lui nu va fi în luptă cu mine. E cuminte, e om drept, dar în luptă cu mine e mai greu să fie. La fotbal, mai ales!

ADVERTISEMENT

Trebuie să mai mănânce multă pâine să fie în luptă cu mine la fotbal. Știi că nu accept. Păi dacă mă întrece Șucu, mă las de fotbal. Eu când am luat Palatul era numărul 1! Dacă nu sunt numărul 1 undeva, nu mă duc.

Nu dacă mă trece anul ăsta. Să te întreacă la fotbal, deși în niciun an nu o să poată, dar mă refer în ansamblu. Că nici CFR nu m-a întrecut. La fotbal să fii numărul 1 trebuie să iei în calcul totul. Să ai o societate stabilă, să ai performanțe, să vinzi jucători, să aduci bani din calificări, să aduci bani din jucători. Toate la un loc. Asta înseamnă fotbal.

ADVERTISEMENT

Nu că într-un an el o să fie un loc în fața mea, gata m-a întrecut. (n.r. – poate ia Șucu titlul anul ăsta). Nu arecum e prea slab. Dar repet nu mă dezic de omul Șucu, e om de calitate.

Acum a intrat și el în activitate. Nu poți să îl pui să doarmă. Zice și el de șmecherie, de presiuni”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Șucu despre FCSB și scandalurile din arbitraj

Dan Șucu a oferit mai multe declarații în exclusivitate pentru FANATIK după victoria cu CFR Cluj și nu a ratat să îi „taxeze” pe rivalii de la FCSB. „Strategia Rapidului este cu totul alta, aceea de a acorda respect celor care sunt până la urmă colegii noștri de competiție. Cred că deja toată lumea s-a plicitsit de această șmecherie, că nu mai putem să o numim strategie, pe care o tot fac cei de la FCSB.

Nu vom merge în direcția asta, avem un alt model gândire. Gândim cu totul altfel fotbalul decât cei de la FCSB. Să acuzi arbitrii tot timpul este ceva de care practic ne-am săturat, știm dinainte, nu mai este nici măcar o surpriză.

Noi Rapidul vom încerca să câștigăm acest campionat pe teren prin forța noastră fotbalistică și prin valoarea echipei, a staff-ului, a suporterilor și a tuturor celor care ne înconjoară și care ne ajută ca Rapidul să devină o forță profesionistă în fotbalul românesc”, a declarat Șucu.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

„Dacă mă întrece Șucu, mă las de fotbal!” Gigi Becali a aruncat mănușa Rapidului

ADVERTISEMENT