Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Hai, mă, vedeți-vă de treabă” Cu cine crede Gigi Becali că se bate la titlu

Gigi Becali susţine că tot CFR Cluj rămâne principala adversară la titlu a FCSB-ului, în ciuda înfrângerii suferite în Giuleşti. Rapidul nu este luată în calcul în lupta pentru titlu de patronul roş-albaştrilor.
26.09.2023 | 12:26
Hai ma vedetiva de treaba Cu cine crede Gigi Becali ca se bate la titlu
„Hai, mă, vedeți-vă de treabă” Cu cine crede Gigi Becali că se bate la titlu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a câştigat cu 3-1 derby-ul cu CFR Cluj şi urcă pe podiumul SuperLigii, cu 18 puncte. Giuleştenii au făcut o repriză secundă de vis, reuşind să îşi domine categoric adversara după o primă parte în care oaspeţii au evoluat mai bine.

„Hai, mă, vedeți-vă de treabă” Cu cine crede Gigi Becali că se bate la titlu

Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că tot CFR Cluj rămâne principala adversară a roş-albaştrilor la campionat, în ciuda faptului că ardelenii au suferit o corecţie serioasă în Giuleşti. Rapidul nu este luată în calculele pentru titlu de patronul FCSB:

ADVERTISEMENT

“Hai, mă vedeţi-vă de treabă. Nu ne batem cu Rapidul. Ce să facă Rapidul? Este o echipă antrenată, dar valoarea este la CFR Cluj. S-a văzut prima repriză. Au jucători puternici. Este adevărat, în a doua repriză…

Fiecare vede în felul lui fotbalul. Eu văd CFR-ul o echipă foarte puternică, dar din cauza vârstei, nu ştiu, a doua repriză mai scârţâie. Dar nu cu Rapid ne batem la titlu.

ADVERTISEMENT

“Mă rugam măcar un egal să scoată Rapid”

Aşa cred. Ne batem cu CFR Cluj. Universitatea Craiova este o echipă foarte valoroasă, dar nu mi se pare antrenată. Nu ştiu care e problema acolo. Jucători aşa de valoroşi, să nu aibă rezultate, nu ştiu. 

Fiecare face treaba lui. Mă rugam măcar un egal să scoată Rapid. Îi spuneam şi lui Mihai (n.r. Mihai Stoica). Mă ofticam că au ratat la 2-1 ocaziile alea că mă gândeam că egalează CFR-ul şi apoi le dă şi 3-2. 

ADVERTISEMENT

De aia îmi era frică. Să dea al treilea gol, să fiu sigur de egal. CFR Cluj este foarte puternică. Poate să marcheze goluri, jucători cu experienţă. Deşi sunt valoroşi, probabil felul lor de a fi…

Nu sunt antrenaţi, trebuie să fie în sângele lui şi să vină de la el dorinţa asta de a se antrena. Jucătorii care nu au valoare nu vor să se antreneze”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Gigi Becali spune cu cine se bate la titlu

ADVERTISEMENT