Sport

Nuamah, jucătorul de 18 milioane de euro, s-a dat în spectacol: simulări și provocări penibile

Ernest Nuamah, jucătorul de 18 milioane de euro, s-a dat în spectacol în duelul dintre Nordsjaelland și FCSB, simulând de multe ori.
17.08.2023 | 21:52
Nuamah jucatorul de 18 milioane de euro sa dat in spectacol simulari si provocari penibile
Nuamah, jucătorul de 18 milioane de euro, s-a dat în spectacol. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nuamah este tânărul jucător al lui Nordsjaelland, pentru care danezii au refuzat o ofertă de 18.000.000 de euro de la Stade Reims, însă în returul cu FCSB, fotbalistul din Ghana a arătat mult sub suma oferită de francezi pentru el.

Nuamah, jucătorul de 18 milioane de euro, s-a dat în spectacol

Ernest Nuamah, tânăra speranță a lui Nordsjaelland, a avut o prestație slabă în duelul de pe teren propriu cu FCSB, iar din neputința de care a dat dovadă în timpul confruntării, acesta a arătat mai multe momente jenante pentru un fotbalist pentru care danezii au refuzat 18.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul din Ghana a avut multe simulări, iar o fază din minutul 32 a arătat o față urâtă a puștiului în vârstă de 19 ani. Concret, în minutul 32, acesta a creat o tensiune în careul vicecampioanei României, după ce s-a pus pe jos și a acuzat că Ovidiu Popescu l-a lovit.

Totuși, pe reluări s-a văzut clar că nu a fost nimic între cei doi, Ovidiu Popescu punând o mână pe el, însă nu l-a bruscat, moment în care Nuamah a căzut ca și cum ar fi fost lovit de fotbalistul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Cascada” simulărilor fotbaliștilor danezi nu s-a oprit, iar spre finalul primei părți, la un duel între Alexandru Pantea și Mohamed Diomande, arbitrul a fost impresionat de o cădere teatrală a ivorianului.

Pantea l-a atins pe Diomande, însă fotbalistul ivorian când a simțit mână pusă de fundașul FCSB-ului a căzut imediat și a reușit să-l impresioneze pe arbitru, care a dictat penalty, iar danezii au deschis scorul.

ADVERTISEMENT

Cine e Ernest Nuamah

Ernest Nuamah este o tânără speranță a lui Nordsjaelland, care provine din Academia de Fotbal a danezilor din Ghana și care a intrat în atenția mai multor cluburi din Europa.

În 47 de meciuri jucate pentru Nordsjaelland, în toate competițiile, Nuamah a înscris nu mai puțin de 20 de goluri și a oferit 5 pase decisive. În actualul sezon, Ernest Nuamah a marcat 4 goluri și a oferit o pasă decisivă în 5 meciuri jucate pentru danezi.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Ernest Nuamah nu a reușit să iasă în evidență nici în primul meci jucat la București, însă nici în partida retur jucată în Danemarca, având unele acțiuni, dar care au rămas fără o finalitate și care nu au produs atât de multă panică pentru apărarea FCSB-ului.

  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Ernest Nuamah, conform transfermarkt.com

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Poli Iași

ADVERTISEMENT